ULTIMELE ARTICOLE

Cum se simte videochatul în pandemie? Mai energic ca oricând!

0

Poate că în alte domenii lumea e afectată de pandemie. Mai ales cei care lucrează în HORECA, pe la restaurante, baruri. Acolo da, e cam complicată treaba. La fel cu magazinele, să s-au mai închis, treaba merge mai greu. 

Videochatul în Iași o duce însă mai bine ca oricând. Asta are mai puțină treabă cu ce se întâmplă efectiv la noi. Modelele noastre au grijă de ele și sunt ok. 

Am trecut cu bine și peste carantină, mai ales că atunci, la Heylux, am aplicat toate recomandările oficiale. Ne merge bine însă și din alt motiv.

Modelele din Iași câștigă bani din America

Problema cu joburile de chelneriță sau vânzătoare e că depinzi de situația din România. Dacă lumea din Iași stă în case, e greu și cu afacerile. În videochat însă, faci bani din alte țări, online. Deci nu depinzi de nimeni pe plan local.

La Heylux, avem colaborări extraordinare cu LiveJasmin și Flirt4Free. Sunt cele mai importante site-uri de videochat premium din lume și ai șansa să faci o mulțime de bani pe ele. Mai ales că cei mai mulți membri sunt din Statele Unite.

Acolo, efectele pandemiei sunt mult mai scăzute decât la noi. Oamenii fac afaceri, au bani și vor să-i cheltuiască. Mulți dintre ei intră online, pe site-urile astea, și te întâlnesc pe tine. Dacă le oferi o experiență plăcută, să mai uite de stres și să se distreze, totul e minunat.

Așa se fac banii în videochat în Iași. Cu mulți membri din America, din Marea Britanie, din Germania etc. Toate sunt țări bogate, unde câteva mii e dolari nu înseamnă mare lucru pentru cineva. 

Fie că e valul 4, 5 sau 9 la noi, videochatul merge în continuare. Netul e cel mai bun mediu ca să câștigi bine. Ba chiar, când apar restricții de deplasare și prin alte țări, modelele noastre câștigă și mai mulți bani.

Peste tot s-au restrâns distracțiile. Sunt mai puține concerte, e mai dificil să meargă lumea în vacanțe, în cluburi. Și atunci caută să se simtă bine online. Asta e explicația pentru care atâtea colege de la Heylux stabilesc noi recorduri de încasări.

Așadar, oportunitatea există. În fiecare zi ai ocazia să profiți de situația asta și să îți umpli contul de bani. Depinde doar de tine să oferi ceea ce caută membrii pe site-urile de videochat. Adică relaxare, o stare de bine, evadare de grijile de zi cu zi.

Contează mereu pe trainerele de la Heylux

În privința asta, te sfătuim călduros să ceri continuu sprijinul trainerelor de la Heylux. Avem cea mai mare echipă de specialiste în videochat din Iași. Iar colegele noastre își fac perfect jobul și e plăcerea lor să te ajute.

Unul dintre secretele succesului modelelor de la Heylux este atenția extraordinară acordată membrilor. Spre deosebire de alte studiouri, la noi e promovată grija față de fiecare admirator de-al tău. Obținem maximum din fiecare oportunitate de genul ăsta.

Concret, te încurajăm să-ți faci notițe după fiecare conversație cu un membru. Trimitem împreună mesaje personalizate, rafinăm calitatea show-urilor tale. Totodată, îți oferim cursuri gratuite de comunicare și limba engleză.

După cum vezi, nu facem lucrurile la întâmplare. Nu ne bucurăm pur și simplu că au membrii bani și ne așteptăm să ți-i dea ție. Asta ar însemna să sperăm în noroc. Dar doar cu speranța și cu așteptarea nu faci mare lucru. E nevoie să facem lucrurile bine.

Asta înseamnă profesionalism în videochat. Știm că e prea folosit termenul ăsta și multe studiouri îl bagă în față, să se dea și ele profesioniste. În realitate, te cam lasă singură să te descurci. Adică să lucrezi fix la noroc.

Da, pandemia e o chestie enervantă în plan personal, dar și o mare șansă de a face bani. Noi luăm în serios situația asta și vrem să-ți maximizăm șansele să profiți de ea. Ăsta e motivul pentru care lucrăm atât de organizat, de sistematic.

Îți place și ție stilul ăsta? Atunci cred că ar fi o idee bună să discutăm despre succesul tău în videochat în Iași. Indiferent că e pandemie sau se liniștesc apele, jobul de model la Heylux îți poate aduce o mulțime de bani. Hai să ne cunoaștem și să începem o colaborare frumoasă împreună!

Pe cine o să ajuți când vei avea succes în videochat?

0

Reușita ta în videochat în Iași n-are nicio legătură cu norocul. Deci nu îl punem măcar o secundă la îndoială. El va apărea cu siguranță. Pentru că depinde doar de ambiția și seriozitatea ta. Atât! 

De asta nu are sens să te stresezi în privința încasărilor. E de ajuns să fii motivată, zâmbitoare, cu dorință să faci treabă bună. Cu restul te ajutăm noi: dotări tehnice, camere superbe, training pentru marea performanță. 

Așadar, succesul tău va veni 100%. O să ai șansa și tu să-ți cumperi ce vrei, să te distrezi, să-ți faci toate mofturile. În plus de asta, o să ai ocazia să faci bine și celor din jur. Asta e o oportunitate pe care nu o ai la un alt job din Iași.

Tu cui vrei să faci bine? 

Știm că ai un suflet bun. Ești o persoană generoasă și, când îți merge ție bine, ai vrea să le meargă tuturor la fel. Partea grozavă e că acum ai cu ce să le faci surprize plăcute celor din jurul tău.

Să zicem că părinții tăi sau niște mătuși mai apropiate au nevoie de bani. La Preziosa, faci în medie între 200 și 2.715 lei pe zi. Deci ai cum să-i ajuți. Le poți da o sumă importantă și lor, fără probleme.

La fel, dacă ai bunici care au nevoie de medicamente, poți rezolva și asta. Din veniturile tale poți achita orice rețetă la farmacie. Ai șansa să le dai și bani pentru a merge la un control medical sau chiar pentru întreținere, dacă le trebuie.

Iarăși, dacă ai nepoței mici, poți fi o mătușă grozavă. Le cumperi jucării, dulciuri, mici atenții. Și prietenilor le trimiți cadouri când vrei tu, dacă îți sunt mai apropiați. 

Tu știi cel mai bine pe cine ai la inimă, cine merită să primească atenția ta. Acum ai oportunitatea de a-i răsplăti pe cei care ți-ai făcut bine de-a lungul timpului. Și mai ales celor care te iubesc, cărora le pasă de tine. 

Acum e momentul în care îți poți exprima aprecierea față de ei. Nu mai trebuie să aștepți, să pui bani deoparte pentru eventuale momente dificile ale celor dragi, ca să-i poți susține abia atunci. 

Multe alte modele de la Preziosa fac același lucru

Așa cum probabil îți închipui, nu ești prima persoană care se gândește să facă bine celor apropiați. La Preziosa avem multe alte modele care fac același lucru. Unele își susțin mamele, altele își sprijină financiar surorile mai mici. 

În multe cazuri, părinții sunt plecați în Italia, la muncă, sau sunt separați. Și atunci ele sunt cele care ajută bunicii, ca să le fie bine. La fel, modelelor noastre le palce să facă mici cadouri prietenilor, să le surprindă cu atenții de ziua lor sau pur și simplu așa, din senin.

De ce toate astea? Pentru că așa simt și pentru că își permit. La fel cum au ele șansa asta, poți să o ai și tu. Nu e nevoie să faci lucruri extraordinare, ci doar să te concentrezi pe jobul de la studio.

E suficient să lucrezi îndeaproape cu colegele mele de la training ca să ai succes financiar. Dacă le asculți sfaturile și vii cu o energie pozitivă la program, totul o să fie ok. Succesul tău va apărea 100%.

Cum îți spuneam, reușita nu are legătură cu norocul. Doar prin ambiție și organizare ajungi la nivelul ăsta. Și poți să-i ajuți pe cei dragi. La Preziosa, avem deplină încredere în tine că vei reuși lucrul ăsta. Te salut cu drag și abia aștept să vii și tu la Preziosa!

Vrei să ai apartamentul tău? Noi ne ajutăm cu banii pentru avansul la Prima Casă

0

Poate la un moment dat te îndoiai că mai e posibil să ai casa ta. Mai ales că prețurile se tot duc în sus, iar veniturile tale erau modeste. Dar există o șansă să îți împlinești visul ăsta. Chiar aici, în Iași! 

Un job în videochat e șansa ta. Așa cum e pentru zeci de alte modele de la Lucky Studio. Și ele au venit aici de la joburi prost plătite. Unele nici nu lucraseră vreodată înainte. Au început să colaboreze cu noi și acum s-au mutat în propriul apartament.

Hai să-ți explic cum poți reuși și tu asta! De fapt, e mai ușor decât îți poți imagina!

Lucky Studio îți împrumută banii de avans

Primul pas către un apartament e angajarea în videochat în Iași la Lucky Studio. În primele 14 săptămâni, primești 70% comision, cu banii la zi! Deci ai șansa să începi în forță. Din experiență îți pot spune că, în medie, un model nou câștigă între 200 și 2.715 lei pe zi.

Cu banii ăștia, poți să-ți rezolvi o mulțime de probleme financiare urgente. Apoi, ai șansa să începi să și pui deoparte niște bani. Împreună cu trainerele de la studio, poți deja să faci planuri pentru cumpărarea unui apartament.

Ne uităm împreună pe site-uri de imobiliare, vezi ce ți se potrivește. Alegi locuința, zona și vedem cât costă. Imediat facem un plan, împărțit pe săptămâni și pe luni. Ca să știi foarte bine etapele care duc la împlinirea visului tău. 

Ca să te muți însă cât mai repede, te ajutăm și cu actele pentru programul Prima Casă. Avansul e de 5% și, dacă vrei, te ajutăm noi cu banii pentru el. Cu dobândă zero, firește, că suntem între prietene!

Banii poți să ni-i dai înapoi chiar și în 3 ani, dacă vrei. Tocmai ca să-ți fie ușor să plătești și rata la apartament, pe lângă cheltuielile zilnice pe care le ai. În felul ăsta, reușești să ai un cămin al tău cât mai repede posibil. 

Tot așa începi să te uiți după mobilă pe net, de la Ikea, sau chiar de la Mobexpert. Tu îți alegi stilul care ți se potrivește. Poți însă conta și pe sfaturile noastre. Mai ales că trainerele de la Lucky Studio abia așteaptă să-ți fie de folos în toate modurile posibile.

Bucură-te și tu de confort acasă!

Momentul în care te muți în casa ta e de neuitat. Crede-mă, văd asta destul de des la colegele mele modele! Parcă nu le vine a crede că li se întâmplă lucrul ăsta extraordinar. Dar e real, cât se poate de real! Și nu e întâmplare, ci rezultatul muncii în echipă.

Planificarea și ambiția contează enorm. Din moment ce avem un plan, știm exact cum poți să-ți împlinești marele vis. Apoi vine satisfacția – o imensă bucurie pe care o resimți atunci când vezi că eforturile tale sunt răsplătite.

De obicei, urmează și un mic party, de casă nouă, cu colegele din studio. Asta e prima ocazie să te distrezi, să te simți împlinită, înconjurată de prietene. Îți câștigi în felul ăsta independența, libertatea unei femei de succes.

Cum îți spuneam, atât eu, cât și colegele mele trainere, abia așteptăm să discutăm cu tine despre marele vis. Da, și pentru tine e posibil să-ți cumperi un apartament! Pot miza chiar pe faptul că o să-l plătești integral mult mai repede decât credeai!

Te așteptăm cu drag la Lucky Studio și nu uita că aici ești liberă să faci bani! Tel: 0742 286 286

Un model de la Heylux stabilește recordul de încasări în videochat în Iași: 51.436 dolari la perioadă!

0

Heylux e recunoscut ca studioul unde se câștigă cei mai mulți bani. De ani de zile avem renumele ăsta. Ni l-am câștigat prin multe recorduri stabilite de modele care lucrează la noi. Multe dintre ele sunt încă în studio și fac în continuare suma mari de bani. Vara asta am depășit însă orice record anterior. 

Cât e recordul? Ca să-ți vină a crede, am făcut și o captură de ecran de pe contul colegei noastre: 51.436 dolari! Adică în 14 zile calendaristice. Modelul nostru a făcut banii ăștia lucrând doar 80 de ore, adică 8 ore pe zi, cu 4 zile libere la perioadă. Extraordinar, așa e?

Secretul în videochat este să progresezi mereu

Și noi ne bucurăm foarte mult pentru succesul ei. Mai ales că nu e unul întâmplător. Ambiția ei declarată este de a fi un model de top la nivel mondial pe LiveJasmin. Adică a făcut acum peste 50.000 dolari la perioadă, dar vrea mai mult. Simte că poate și e într-o ascensiune extraordinară.

Cum reușește modelul de la Heylux aceste performanțe? Prin îmbunătățire continuă. Poate sună prea puțin spectaculos, dar așa este. Sume din astea enorme nu apar peste noapte, decât dacă e vorba de noroc. Înc cazul ăsta însă, e și un progres continuu. Care este încurajat și ghidat de trainerele de la studio.

Abordarea noastră e sistematică, bine organizată. Mai întâi, analizăm toate elementele care influențează activitatea ta ca model de videochat. Adică: orele online, constanța lor, site-urile pe care lucrezi, folosirea fiecărui feature de pe acel site care îți poate aduce bani. Apoi, dăm atenție fiecărui detaliu al ținutei tale: rochii, haine sport, pantofi, accesorii. 

La fel, analizăm și imaginea ta: păr, culoarea lui, tunsura, machiajul, rujul, pozele și filmele pe care le ai de făcut. După asta, vedem cum stai cu engleza, cu conversațiile, cu teasing-ul, cu respectul față de membri.  Și tot așa, până la cel mai mic detaliu. Exact, e multă muncă, dar parcă merită când te uiți la captura asta de ecran….

Seriozitatea îți aduce mulți bani

După ce analizăm exact unde suntem, facem planuri împreună. Pentru a progresa pe fiecare direcție. Dacă nu ești constantă la program, vedem cum poți veni mai regulat la job. Investim în hainele potrivite. Facem modificări la machiaj, la culoarea părului poate. Te invităm la lecții de engleză, dacă e cazul.

La fel, încercăm să preluăm elemente bune de la alte modele de top. Folosim mai des features care aduc membri sau care ți-i fidelizează pe cei existenți. Încercăm să venim cu idei noi, ca să oferi membrilor un show mai bun, mai interesant. Îți explicăm cum să-i asculți mai bine, să îi faci să se simtă bine în prezența ta.

Pe măsură ce pui în aplicare toate aceste planuri, observăm evoluția ta. Dacă e nevoie, mai facem modificări pe parcurs. Mai experimentăm, vedem ce merge și ce trebuie făcut altfel. Dar tot timpul suntem în priză, căutând să devii tot mai bună în ceea ce faci. Așa ajungi la recorduri absolute în videochat în Iași.

Modelul de la Heylux care a făcut acum peste 50.000 dolari la perioadă are experiență. Firește că nu e începătoare. A parcurs tot planul ăsta atât de detaliat. Și îl parcurge în continuare, pentru că îmbunătățirea e continuă. Mereu mai e ceva de făcut mai bine, o idee nouă de încercat, engleza de învățat mai bine. 

Recordurile mari încep cu câștiguri bune

Ok, stai liniștită: nimeni nu se așteaptă aici să dobori și tu recorduri în videochat în Iași din prima ta lună la Heylux. Începem cu pași normali, calculați. Mai întâi să treci de 1.500 dolari, apoi de 2.000 și tot așa. Ca să capeți un pic de experiență. Apoi ne putem gândi și la mai mult.

Depinde de tine cât de mult efort investești în acest proiect. Tu decizi dacă te oprești la 3.000 dolari pe lună, banii tăi, sau ăsta e doar startul pentru recorduri. Noi mereu te sfătuim să te auto-depășești, credem că poți mai mult. Așa cum credem în colega noastră care a stabilit acest record senzațional că poate ajunge și mai sus.

Cum faci cu prietenele geloase pe succesul tău? Câteva idei de la Heylux

0

Cu toții ne dorim ca prieteniile să țină la nesfârșit. Mai ales cu persoanele cu care ne știm demult, avem atâtea amintiri. Dar uneori apar și lucruri neașteptate. Mici umbre care se lasă peste noi, între noi. Am văzut de câteva ori lucrul ăsta cu fete de treabă de la Heylux. Aveau prietene foarte bune, ieșeau împreună, apoi ceva s-a schimbat. 

Lor a început să le meargă foarte bine. Și financiar, și în general, ca persoane. E și normal – când începi să câștigi bine, îți cumperi alte lucruri, îți permiți anumite distracții. Și atunci, s-ar putea ca prietenele tale să aibă ceva de comentat. De unde apar și problemele.

De obicei, încep niște mici discuții. De genul: „De ce ți-ai luat telefon nou, ce vrei să demonstrezi cu asta?”, sau “A, nu mai vii cu noi aici, la scara blocului, te duci la mall, că acolo e mai frumos”. Lucrurile de genul ăsta normal că încep să te supere și poate spui și tu ceva. 

Urmează o replica mai tăioasă și uite așa ajungi să descoperi multă gelozie la persoane pe care le credeai de partea ta. Cel mai rău e că încep să se lege de ce faci tu, de jobul în videochat, deși ele nu prea fac nimic cu viața lor. Ce e de făcut în cazurile astea? Ai câteva variante.

Varianta 1

În primul rând, vezi dacă persoana aceea ți-e cu adevărat prietenă. S-ar putea să descoperi că era mai mult o relație de suprafață. Ați mai vorbit nu știu ce, ați mers împreună în câteva locuri, dar cam atât. Dacă te gândești bine, nu te-a ajutat cine știe ce când ți-a fost mai greu. Nu te-a susținut când ai vrut să te angajezi ca model și aveai dubii. Doar s-a bucurat când i-ai dat o cafea, un suc. Și cam asta e tot. În cazul ăsta, poate că e cazul să nu-ți pese. Îți vezi de treaba ta și asta e.

Varianta 2

Cealaltă variantă e să încerci să discuți cu ea. Poate e o rătăcire de moment și a vorbit gura fără ea. Se mai întâmplă. Invidia e și ea omenească. Dacă e o fată isteață și îi explici lucrurile cu răbdare, s-ar putea să înțeleagă. Și să se bucure până la urmă pentru tine, că-ți merge bine. Așa reușiți să fiți prietene pe mai departe.

Varianta 3

Da, există și o a treia variantă, care e cea mai bună. Ca să fim sincere, invidia pe succesul tău e justificată până la un puncte. Dacă o să compari cât câștigi tu și cât câștigă o prietenă cu un job normal, o să dea o diferență mare. Și atunci ce-ar fi să o convingi să se angajeze și ea la Heylux? Dacă nu poate dormi fără să se gândească la banii tăi, fă-i un bine! Zi-i că poate să câștige și ea la fel de mult. Și să-și concentreze energia pe ceva util, nu pe aiureli.

Uite deci că ai destule opțiuni cu care să tratezi invidia! Cel mai important e să nu te lași afectată și trasă în jos de lucrurile astea. Că din discuții în contradictoriu nu câștigi nimic. Îți risipești energia degeaba și vii enervată la program, pierzând bani din cauza asta. Plus că-ți strică starea așa, în general. Ori renunți la așa-zisa prietenă, ori o convingi să-și schimbe ideile, ori se angajează și ea aici. Ca să-i meargă bine și ei, să nu mai invidieze pe nimeni.

Oricum ar fi, așteaptă-te să mai apară persoane invidioase. Ăsta e și un semn bun, în mod paradoxal. Înseamnă că îți merge de minune și lumea simte asta. Emani o energie pozitivă, încredere. Dacă știi că te porți frumos cu oricine, atunci n-ai de ce să-ți faci gânduri. Ești cât se poate de ok. 

Lasă-i pe alții să se frământe că nu au ca tine. E treaba lor, nu a ta. Eu te felicit pentru succesul pe care îl ai și-ți doresc să-ți meargă cât mai bine! Din partea mea, la cât mai multe telefoane și haine scumpe! Abia aștept să te văd într-o mașină puternică, să întorci toate privirile pe Copou!

Ești mai timidă și îți faci greu prietene? La Preziosa ai mereu cu cine discuta

0

Imaginea generală despre modelele de videochat din Iași e că au mulți bani, se îmbracă numai de firmă și sunt cam cu nasul pe sus. Legat de bani și de haine, putem confirma că așa e. Bine, asta dacă pe fetele astea le pasionează atât de mult hainele, ca să dea câteva sute de euro pe niște pantofi. Dar, în general, le place să arate bine, că asta le ajută și la job. 

Despre partea cu nasul pe sus, nu știu ce să zic însă. Da, am cunoscut fete care erau așa, mai pline de ele, dar nu prea se amestecau cu celelalte modele. De obicei, formează grupulețe de 2-3 fete la fel ca ele și își văd de ale lor. 

Sunt însă și multe fete mai timide. Chiar dacă se angajează ca modele de videochat,  sunt un pic mai retrase. Dacă ești și tu pe stilul ăsta, hai să vorbim despre cum e să-ți faci cunoștințe la Preziosa! Știi și tu că nu toată lumea e vorbăreață și deschisă. Și eu, acum câțiva ani, parcă eram speriate de bombe. 

În videochat, uiți de timiditate

Așa mă știam dintotdeauna, de când eram mică. Am lucrat pe urmă vreo 6 luni ca model și m-am schimbat cu totul ca persoană. Că am interacționat cu o mulțime de fete și cu doamnele din echipă și mi-a fost mult mai natural să vorbesc cu lumea.

La asta ajută mult și jobul în sine. Până la urmă iei bani ca să discuți cu membrii tăi pe site-uri. Asta e o ocazie numai bună ca să socializezi mai ușor. Că și dacă ție nu-ți vine a vorbi, tot te întreabă lumea ceva. E curioasă ce faci, pe unde ai fost în vacanță, unde-ți place să te duci în timpul liber, treburi din astea. 

Dacă știi binișor engleza și ești confortabilă să vorbești limba, atunci intri ușor în vorbă cu ei. Multe fete de la Preziosa au prieteni pe bune online. Discută cu oamenii ăia și de plăcere, nu numai din interes, ca să câștige bani. Deci uite ce posibilități ai! 

La studio e însă cel mai ușor să-ți faci cunoștințe noi. Dacă fetele mai efervescente, așa, te intimidează, sunt și altele, fix ca tine. Adică mai retrase, care se uită bine la oameni înainte de a vorbi cu ei. La Preziosa ai tot timpul ocazia să discuți relaxată cu ele, că facem tot timpul de întâlniri, organizăm lecții de engleză, ieșiri împreună în oraș, sau luăm masa împreună, la studio. Așa se leagă prietenii frumoase, de durată.

Trainerele de la Preziosa sunt deschise pentru tine

Pe lângă colegele tale modele, la Preziosa te poți baza oricând pe trainerele noastre. Sunt fete foarte de treabă, care îți vor doar binele. Îți rezolvă orice problemă, te încurajează când ai ceva care te supără, te ascultă și dacă ai probleme personale. E și normal să fie așa, pentru că stăm atâtea ore împreună și ne cunoaștem mult mai bine. Ăsta e spiritul nostru și ne place mult atmosfera asta prietenească de la studio. 

La Preziosa, unele colege trainere merg chiar în vacanțe cu modelele lor. Se uită împreună la niște zboruri din Iași, își acel o cazare și gata, distracție! Se duc cu prietenii lor, se distrează cât mai bine și apoi se întorc la job. Vezi cât de firesc se întâmplă lucrurile? Fără niciun efort, fără să le împingă nimeni de la spate. Pur și simplu se simt bine unele cu altele și ajung să se împrietenească, să discute lucruri personale, să se distreze împreună.

Sunt sigură că și tu o să te simți bine în atmosfera asta. Oricum, tu alegi dacă și cu cine ești dispusă să vorbești. O să ai destule motive să râzi, să te bucuri pe aici. Sărbătorim zile de naștere, aniversări ale studiouri, succese la încasări chiar în sediu. Cu șampanie, tort și alte bunătăți. 

Ne-ar face mare plăcere să fii și tu parte la toate astea. Hai să ne cunoaștem un pic mai bine și să vedem când putem începe colaborarea la Preziosa! Suntem mereu disponibile să-ți răspundem la orice întrebare, curiozitate! Mulți pupici și te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Cum ți-ar plăcea să fii peste 2 ani? E posibil să-ți fie mult mai bine ca acum!

0

Fiecare dintre noi se gândește uneori dacă primim suficient de la viață. Dacă trăim așa cum dorim. Sau cum merităm. Știm, uneori dă cu minus calculul ăsta. E firesc. Așa e pentru multă lume. Chiar dacă dă cu minus acum, nu înseamnă însă că așa trebuie să fie mereu. Sunt destule opțiuni și pentru tine ca să-ți fie mai bine. Ba chiar mult mai bine.

Uneori e dificil să speri asta. Mai ales dacă ești obișnuită să depinzi de alții, să te descurci cu bani puțini. Multe persoane au însă aceleași experiențe. Le-a fost greu, au fost nevoite să țină capul la suprafață. Marea întrebare e: ce faci în legătură cu asta? Ai putea să te resemnezi, dar asta nu schimbă cu nimic situația. Sau poți să te angajezi în videochat în Iași la Lucky Studio. Și o mulțime de lucruri pozitive încep să se întâmple pentru tine.

Hai să începem cu angajarea!

 Până peste 2 ani mai este. Startul e însă acum. Hai să rezolvăm repede cu angajarea în videochat și să dăm drumul la treabă! Că avem multe de făcut împreună. Prioritatea e să îți deschidem conturi pe site-urile potrivite, să îți facem poze și filme ca să ai content bun. Alegem împreună și o cameră și gata, deja poți face bani! Suntem mereu sincere și nu-ți promitem că o să te îmbogățești din prima săptămână. Nici din a doua. Treptat însă, câștigurile tale încep să crească. Cu 200 de dolari, apoi cu 500 de dolari și tot așa. În scurt timp, dacă ești serioasă la program, ajungi să faci câteva mii de euro pe lună, banii tăi.

Deja lucrurile se schimbă în bine din momentul ăsta. Simți că și tu poți. Ai dovada că e așa. Treci de la speranță la certitudine. Și ăsta e doar startul. La câteva luni de la angajare, treci la nivelul superior. Adică la câștiguri de peste 3.000 de dolari lună de lună. Într-un trend ascendent, continuu. Vezi și la celelalte modele de la Lucky Studio aceeași evoluție și îți dai seama că e de viitor jobul ăsta. Nu doar un câștig de moment, la noroc. De fapt, norocul are un rol foarte mic în tot ce vorbim aici. În realitate, contează motivația, energia, dorința de a evolua, de a-ți fi bine. De asta suntem și noi aici: să te susținem din plin și pe partea tehnică, și pe partea emoțională.

Peste 2 ani, viața ta poate fi wow!

Gândește-te ce perspective extraordinare ți se deschid prin condițiile astea. O să îți amintești de lipsurile din trecut cu amuzament. Parcă nu o să-ți vină a crede că-ți era așa de greu. Și că ai așteptat atât ca să te angajezi în videochat. În același timp, o să-ți faci planuri de viitor. La asta suntem și noi foarte bune: să te ajutăm cu organizarea. Facem împreună planuri pentru orice vrei să realizezi: pe 6 luni, 1 an, apoi 2 ani. Mai ales dacă îți propui să-ți cumperi o casă, un teren sau o mașină. Ori să strângi bani ca să-ți deschizi un salon al tău, la care să fii patroană. Și să încasezi profit fără să faci mare lucru.

Așa facem cu toate modelele de succes de la Lucky Studio: vin la noi și ne spun ce vise au. Vorbim despre asta, apoi punem totul pe hârtie. Estimăm cât timp ar lua să ajungem la momentul acela al victoriei. Și, cu un grafic în față, pornim înainte. Așa știm că ajungem sigur, vedem în ce punct intermediar suntem și cât mai avem. Esențial e ca tu să îți faci o imagine în minte despre tine. Despre cum vrei să arate viața ta peste 2 ani și mai departe. Mai ales că știi ce posibilități ai și că îți va fi tot mai bine la studio.

Vezi, la început pare complicat, dar nu e. În realitate, orice este simplu și realizabil dacă îl analizezi bine. Dacă faci planuri cu pași mărunți, previzibili, ușor de atins. Cu adevărat viața ta poate fi wow. Credem că ești convinsă deja de asta. Dacă vrei argumente în plus, te invit la Lucky Studio, să ne faci o vizită! Hai să vorbești cu alte modele, să vezi că au aceeași poveste, același parcurs ca și tine. Acum sunt independente, își cumpără ce-și doresc, au planuri pentru o mulțime de lucruri. Asta înseamnă o viață wow! Vino la Lucky Studio, să reușim împreună!

Ești simpatică și te plictisești pe acasă? Ce-ar fi să faci niște bani?

0

De când cu pandemia, probabil că te cam plictisești. Așa e? Toată lumea stă pe acasă, cluburile sunt închise, pe la terase nu se întâmplă mare lucru. Plus că oamenii se cam evită între ei. Probabil te-ai săturat și de televizor. Dacă tot n-ai mare lucru de făcut, ce-ar fi să câștigi niște bani? Și nu vorbesc aici despre câteva sute de lei. Ci de câteva mii de euro pe lună! În fiecare lună!

 Câștigă și tu bani printr-un job lejer!

Lucrul ăsta e posibil chiar aici, în Iași. Cum? Foarte simplu: te angajăm ca model de videochat la Lucky Studio! Multe alte fete din Iași s-au gândit deja să facă ceva util cu timpul lor liber și au ales varianta asta. Ne-au sunat la studio, le-am invitat la o discuție, ne-am cunoscut reciproc și acum deja fac bani. Ce-ar fi să profiți și tu de șansa asta? Tot ce ai de făcut e să socializezi online cu membrii unor site-uri. Fără să te vezi niciodată în realitate cu ei. Deci totul e virtual, fără obligații din partea ta.

Dacă te gândești că habar n-ai despre domeniul ăsta, e perfect ok. Cele mai multe fete care vin să facă bani din videochat în Iași sunt exact ca tine. N-au mai fost modele sau chiar sunt la primul job din viața lor. Dacă vedem că ești simpatică, ambițioasă și serioasă, te acceptăm în echipa noastră. Ce înseamnă să fii serioasă? Păi, mai întâi să vii constant și la timp la program. La Lucky Studio lucrezi 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Deci e un program de lucru lejer, la care te poți adapta imediat. Cu alte cuvintele, sigur poți să faci și tu jobul ăsta fără probleme. Totul e să vrei.

Te învățăm noi totul despre videochat în Iași

Chiar dacă îți lipsește experiența, noi te luăm de la zero și îți explicăm tot ce ai nevoie să știi. Echipa de trainere de la Lucky Studio e 100% feminină și te ajută cu dragă inimă. Colegele mele îți spun care-i treaba cu membrii, care sunt cele mai potrivite site-uri pentru tine. Tot ele îți explică așa, cu răbdare, cum să umbli cu calculatorul și luminile. Absolut toate fetele se acomodează în câteva zile cu detaliile astea de bază și pe urmă se descurcă fără probleme. La fel de ușor o să-ți vină și ție, fii sigură de asta.

Chiar și mai departe, trainerele noastre vor fi tot timpul alături de tine. 13 colege îți stau la dispoziție 24 din 24 de ore. Cu sfaturi bune, cu idei pentru a face mai mulți bani, cu energie și voie bună. Așa că uiți de plictiseala de acasă și faci și bani. Studioul nostru arată superb, toată lumea e foarte drăguță aici și îți faci o mulțime de prietene. Iar banii câștigați ca model îți dau șansa unei vieți foarte frumoase. De acum îți poți cumpăra haine de la branduri renumite, să fii o fată aranjată și admirată tot timpul. Hai, uită de plictiseală și vino la Lucky Studio, să facem bani împreună! Suntem nerăbdătoare să te cunoaștem!

Telefon Lucky Studio: 0742 286 286

Ești mămică? Câștigă și tu bani din videochat în Iași la Preziosa!

0

Ești mămică și prioritățile tale s-au schimbat. Îți iubești mult copilul și vrei ce e mai bun pentru el. Doar că în perioada asta e foarte greu să te descurci, să-ți găsești un job. Plus că ai nevoie și de timp pentru cel mic. Vestea bună e că Preziosa ajută mămicile să câștige bine. Și tu poți câștiga bine din videochat în Iași ca să duci acasă mulți bani!

Preziosa e lângă tine din prima clipă

Știm că la multe joburi ți se cere să lucrezi 10-12 ore pe puțini bani. Iar dacă ești mămică asta e o mare problemă. Că nu ai nici bani să vă descurcați, nici timp pentru copilul tău. La Preziosa e însă cu totul altfel. Iubim mămicile pentru că multe dintre colegele noastre sunt și ele mămici. Preziosa e un studio de videochat din Iași 100% feminin și înțelegem ce nevoi ai. Rolul nostru e să te ajutăm să faci cât mai repede bani. Pentru că stabilitatea financiară îți dă liniștea necesară să rezolvi orice problemă. Pentru asta, în primele 2 luni, îți acordăm bonusul extraordinar de 80%. Cu banii plătiți la zi, ca să simți pe loc rezultatele muncii tale!

În felul ăsta, primești la sfârșitul fiecărei ture banii câștigați de tine într-o zi. Așa îți acoperi nevoile urgente. Treptat, lucrurile se așează. Iar după 2 luni, Preziosa îți oferă cele mai mari bonusuri din videochat în Iași. Deci te poți baza în continuare pe noi. Știi sigur că o să faci bani. Că ai cu ce să plătești o chirie, să-i cumperi haine, hrană celui mic. În plus, și programul tău de lucru la Preziosa e flexibil. În principiu, lucrezi normal, adică 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Dar, dacă ai nevoie să pleci mai devreme la copil, poți recupera a doua zi. Dacă vrei să-ți duci copilul dimineață la creșă, poți veni mai târziu și iarăși recuperezi fără probleme. Tu alegi dacă lucrezi pe tura de noapte sau de zi, ca să fii mai aproape de cel mic.

Videochatul în Iași îți dă șansa unei familii stabile

Banii și flexibilitatea programului de muncă la Preziosa te ajută mult și acasă. Poți să asiguri stabilitate micii tale familii. În loc să depinzi de alte persoane, ai șansa să te descurci prin propriile forțe mult mai bine. Veniturile mai mari îți dau și liniște interioară. Știi că poți depăși orice situație. Ăsta e marele avantaj pe care îl aduce videochatul în Iași în viața ta. Poți fi o mămică bună, cu o viață mai stabilă, mai liniștită. Independența financiară îți dă și libertatea de a face alegeri mai bune. Tot mai multe lucruri bune ți se vor întâmpla și o să devii o femeie mai senină, mai veselă.

Hai că se poate! La Preziosa, 14 trainere te ajută să reușești în videochat în Iași. Dacă ai nevoie, ne străduim să-ți facem rost și de bonă. Așa am ajutat multe alte mămici, exact ca tine. O să fie bine, ai să vezi! Important e ca tu să fii serioasă și să profiți de șansa asta. Pentru că e pe bune o șansă unică. Gândește-te că lucrezi la singurul job unde poți câștiga 3-4.000 euro pe lună! Asta e de ajuns să te motiveze. Colegele de la Preziosa te susțin cu planificarea timpului, ținând cont de cel mai optim balans casă-muncă pentru tine. Dă-ne un telefon și vino să ne vizitezi la Preziosa! Abia așteptăm să te cunoaștem și să facem planuri împreună! Asigură și tu o viață stabilă familiei tale prin cel mai bun job în videochat în Iași!

Telefon: 0740.234.235

Ce faci când un membru se îndrăgostește de tine? Află 3 sfaturi de la Lucky Studio!

0

Jobul tău ca model de videochat în Iași se bazează pe seducție. Arăți foarte bine online, porți conversații interesante cu membri și le oferi o experiență specială. Atunci e clar că e o chestiune de timp până când unii dintre ei se vor îndrăgosti de tine. Mai ales că poate sunt singuri, le lipsește o parteneră sau sunt mai puțin mulțumiți în relația lor actuală. În același timp, tu le oferi o relație nouă, frumoasă, fără obligații (în afară de cel financiare, desigur J).

Îndrăgostiții sunt speciali pentru tine, ca model. Încep să te caute tot mai mult online, unii devin geloși, vor să se întâlnească și în realitate cu tine. Îți cer exclusivitatea și fac tot felul de mofturi. La Lucky Studio avem mare experiență în privința asta. Așa că suntem în măsură să-ți recomandăm câteva lucruri:

  1. Pune-le limite!

E foarte bine că se îndrăgostesc de tine pentru că faci mai mulți bani de pe urma lor. Dar, dacă încep să-ți ceară date personale, să vrea să se întâlnească undeva cu tine, spune-le clar că n-o să faci asta. Oricum e strict interzis și de către site-uri și de noi, ca studio. Ca să-ți protejăm siguranța. Plus că e ilegal. Deci nu trebuie să afle nimeni cine ești în realitate, sau unde locuiești. Pentru liniștea ta, e mai bine ca relația asta să se desfășoare doar acolo unde este acum: adică online.

  • Câștigă mai mult, dar fără să îi presezi

Membrii care se îndrăgostesc de tine au tendința să-ți de mai mulți bani. Ceea ce e foarte bine. Că de asta faci videochat în Iași. Nu exagera însă! Adică nu le cere insistent tipsuri, tot felul de cadouri. Fiindcă îi vei dezamăgi și vor pleca. Interesul tău e să-i ții pe jar cât mai mult timp. Cu vorbe dulci, cu experiențe plăcute online. Așa o să-i faci fideli pe termen lung și o să te bucuri de avantajele financiare care vin de aici.

  • Ai grijă să nu te îndrăgostești și tu

Membrii îndrăgostiți te copleșesc cu complimente și atenție. Îți spun lucruri frumoase și te simți centrul atenției lor. Asta e foarte bine atâta timp cât câștigi bani și știi că e doar un joc pentru tine. Fii atentă însă să nu confunzi jobul cu realitatea. Lasă dragostea doar în grija lor. Tu discută cu ei, acceptă-le sentimentele așa cum sunt ele și tratează-i cu respect. În rest, ține minte că ai un interes clar. Și treaba ta e doar să le oferi o experiență frumoasă contra bani.

Astea sunt cele mai importante 3 lucruri pe care merită să le ții minte când ai membri mai aprinși. Lasă-i să își manifeste sentimentele, nu te implica emoțional și o să-ți fie foarte bine. Totodată, așa cum le sfătuim pe modelele de la Lucky Studio, ține minte să ai grijă și de ceilalți membri ai tăi! Îndrăgostiții îți cer multă atenție, îți consumă mult timp. Chiar dacă îți dau mulți bani, ai grijă și de ceilalți membri și guests care îți intră în cameră. Pentru că orice îndrăgostit pleacă la un moment dat. Și atunci e bine să ai alți membri care îți fac bani. Și care ar putea și ei să se simtă apropiați de tine.

Oricum, dacă ai nevoie de sfaturi suplimentare, trainerele de la Lucky Studio au o mare experiență în videochat în Iași. E de ajuns să le întrebi și îți vor explica totul cu plăcere. Mult succes la încasări și ai grijă să nu te îndrăgostești niciodată (la job)!

Telefon Lucky Studio: 0742 286 286