Ai aflat cum poţi avea o vacanţă frumoasă şi liniştită în Portugalia?

10
5780
model in portugalia

 

       Mie mereu mi-a plăcut să merg în excursii şi vacanţe, dar nu tot timpul am avut timp sau bani. Aceasta este veşnică problema a româncelor. Avem joburi stresante, enervante şi uneori chiar uităm că suntem femei şi merităm să fim răsfăţate. Eu abia anul acesta am reuşit să merg într-o vacanţă de 7 zile cu ajutorul lui Lucky Studio.

Tu când ai fost ultima oară în vacanţă? Când ai putut să-ţi laşi grijile în urmă pentru câteva zile şi ţi-ai făcut de cap? Sunt sigură că n-ai prea avut parte de asta, pentru că ne lovim de problema banilor, ca de obicei. Uite eu de asta iubesc Lucky Studio, pentru că nu trebuie să mă mai plâng de bani.

Asta nu ar trebui să existe în viaţa unei femei: problemele financiare. De aceea eu şi sfătuiesc toate femeile care îmi sunt prietene să încerce Lucky Studio ca şi mine, pentru că n-au decât de câştigat.

Poate înainte lumea se temea de videochat (nu-mi pot da seama de ce), dar acum videochatul la Lucky Studio este cel mai avantajos job în Iaşi pentru românce. Eu o spun sincer că dacă aş fi ştiut de Lucky Studio de mai devreme, aş fi avut parte de mult mai multe vacanţe.

Cum m-a ajutat forumul Lucky Studio să am parte de linişte şi vacanţe frumoase în locaţii de vis

          Aşa cum spuneam, nu am ştiut la timp de Lucky Studio. Am aflat abia acum 5 luni de acest studio de videochat din Iaşi de pe forumul Lucky Studio. Imediat ce am aflat că se câştigă atât de mulţi bani, adică peste 300 de lei zilnic, m-am angajat imediat.

Nu în fiecare zi dai peste joburi care îţi oferă plata la zi, mai ales atunci când ea este între 300 şi 800 de lei. De asta Lucky Studio este un loc de muncă în Iaşi foarte dorit de femei. Şi nu numai banii, ci şi faptul că se fac angajări în videochat pe baza contractelor legale, iar asta oferă siguranţă şi linişte.

Cu banii din prima lună de la Lucky Studio am mers în prima vacanţă de 7 zile în Portugalia

În prima zi am obţinut o sumă de 160 de lei, pentru că nu ştiam prea multe despre videochat. Când am văzut că se poate şi că pot evolua, totuşi am tras tare de mine şi m-am ambiţionat. Am profitat la maxim de şedinţele de make-up zilnice oferite de Lucky Studio şi de training-ul profesional.

Asta m-a ajutat să tot câştig mai mult şi cu banii strânşi în prima lună, m-am bucurat de o vacanţă bine-meritată. Uite, asta merită o femeie: Lucky Studio.

 

 

10 COMENTARII

  1. Sinceră să fiu, prefer de mii de ori Lucky Studio. Adică lucrez în căldură, lucrez în condiţii şi am parte de foarte mulţi bani. Poate nu câştig cât preşedintele ţării, dar oricum câştig de 3 ori mai mult decât la vechiul job, aşa că nu am de ce să renunţ la Lucky Studio.

  2. Eu cred că fetele care lucrează la Lucky Studio ar trebui să se considere norocoase! Eu am lucrat în locuri în care am fost tratată foarte urât şi am suferit foarte mult iar din ce văd, la Lucky Studio nu este aşa.

  3. Heeei, fetelooor. Nu uitaţi că acum Lucky Studio a lansat şi o mulţime de concursuri. Deci pe lângă banii deja câştigaţi, se mai pot câştiga zeci de alte premii şi e distractiv. Eu zic să încercaţi acum cât este oferta! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.