Am fost premiata cu 2.000 lei la Heylux pentru ca mi-am ajutat prietena sa devina model

0
3586

Acum ceva timp m-am angajat ca model de videochat in cel mai bun studio de videochat din Iasi, la Heylux. Vazand ca-mi merge din ce in ce mai bine si castig tot mai mult in fiecare zi, mi-am zis sa-i spun secretul meu si prietenei mele cele mai bune. Amandoua aveam probleme cu banii acum ceva timp, asa ca am vrut sa o ajut.

Asta pentru ca eu am spus stop problemelor mele financiare odata cu angajarea in videochat la Heylux, insa prietena mea inca avea probleme. Muncea foarte mult, cate 16 ore pe zi ca ospatarita intr-un restaurant si abia reusea sa scoata 2.000 de lei pe luna, cu tot cu bacsisuri.

Am vrut ca si prietena mea sa castige peste 300 lei zilnic la Heylux

Avand in vedere ca la toate joburile in Iasi i se oferea numai 1.000 de lei salariu, ea spunea ca 2.000 de lei e super bine. Dar tot nu era, mai ales la munca pe care o depunea. Lucra 2 zile si 2 avea libere, dar in prima zi libera dormea toata ziua si in a doua mai facea niste cumparaturi, niste mancare, mai platea niste facturi si aia e, din nou la munca.

Cui ii place stilul acesta de viata? Abia avea timp de ea, sa se ingrijeasca, sa se relaxeze, daramite sa mai stea cu mine. Uite de asta m-am gandit eu s-o ajut cand i-am zis de videochatul la Heylux. I-am spus ca poate castiga si ea intre 300 si 800 de lei zilnic, ca si mine si ca nu are de ce sa ii fie teama.

I-am demonstrat ca eu am parte de discretie, siguranta si legalitate 100% la Heylux si apoi i-am aratat chiar si castigurile mele, ca s-o conving. Plus ca-s prietena ei, de ce as fi mintit-o? Mai ales cand stiu ca ea isi dorea de mult un job ca la Heylux.

Am primit o suma mare de bani pentru ca mi-am ajutat prietena

Doar 8 ore de munca pe zi (si acestea stand online si distrandu-se), castiguri zilnice peste 300 lei, bonusuri saptamanale de pana la 3.000 lei, transport + cazare gratis, make-up, sedinte foto si tot ce-i trebuie unui model de videochat pentru a se imbogati, toate asigurate la Heylux. Stiam ca ea isi doreste asta, asa ca am convins-o sa se angajeze.

Si ghici ce! Pentru faptul ca mi-am ajutat cea mai buna prietena si acum lucram in acelasi mediu de munca, am fost premiata cu suma de 2.000 de lei din partea celor de la Heylux. Numai pentru faptul ca mi-am adus prietena aici cu mine. Ce misto!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.