Am fost uimita de cat de usor ma pot angaja la cel mai bun studio de videochat din Iasi, Lucky Studio

0
3764

Zilele acestea am descoperit un forum despre videochat, care este accesat de sute de romance care pun intrebari. Fiind model de videochat la Lucky Studio de 2 ani, am fost si eu curioasa sa vad care sunt nelamuririle romancelor de Lucky Studio Forum. M-am gandit ca poate le pot ajuta cu experienta mea.

Citind cateva postari de pe Lucky Studio Forum, am observat ca majoritatea romancelor AR VREA sa se angajeze in videochat, dar considera ca nu se potrivesc cerintelor. Multe din ele intrebau ce le trebuie pentru a face videochat la Lucky Studio, sau cum trebuie sa arate.

Mi s-a parut atat de dragut si amuzant in acelasi timp, pentru ca aceste fete nu stiu cat de usor este sa te angajezi la Lucky Studio Iasi, de fapt. Asadar, mai jos voi explica ce-i trebuie unei domnisoare sa se angajeze ca model de videochat la Lucky Studio:

La Lucky Studio trebuie sa fii doar simpatica si atat!

Stai, nu stiai asta? Credeai ca Lucky Studio o sa-ti ceara zeci de lucruri pentru a te putea angaja aici? Nu, nici vorba. La Lucky Studio se poate angaja orice fata peste 18 ani (pentru ca este un studio legal) care isi doreste o viata mai frumoasa.

Nu trebuie sa arati senzational, nu trebuie sa fii top model fashion, nici nu trebuie sa faci ceva anume. Tot ce Lucky Studio iti va cere este sa ai bun simt si sa fii draguta, amabila si sa vorbesti frumos. Asa cum mi-a cerut si mie. In rest, nu mi s-a impus nimic.

Ei m-au ajutat cu tot ce a tinut de aspect, mi-au oferit machiaj gratis in fiecare zi, sedinte foto, sedinte de infrumusetare, cursuri de limba engleza si franceza si transport gratis.

Mai exact, eu nu trebuia sa fac mare lucru decat sa ascult de trainerii specializati de la Lucky Studio si sa fiu eu insami pentru a castiga zilnic cate 300 de lei, asa cum castig acum.

Angajarea in videochat la Lucky Studio se face imediat

NU! Am mai auzit multe fete zicand speriate ca n-au diplome de BAC si nu le va angaja Lucky Studio sau ca nu au nu stiu ce acte. Nu, nu-ti trebuie niciun act, ci doar un buletin cu care te poti angaja.

Atat este de simpla angajarea la Lucky Studio. Asta pentru ca studioul dispune de profesioniste care se ocupa de tot ce tin aceste acte pentru angajare. Tu doar trebuie sa vrei bani si sa te comporti frumos in fata camerei, asa cum fac eu zi de zi. Cine n-ar vrea sa se angajeze in aceste conditii, la Lucky Studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.