Am realizat de ce e mai bun pentru mine jobul de la Lucky Studio

0
2417

Inainte sa ma angajez la Lucky Studio, lucram ca si casierita la un supermarket din Iasi, programul fiind de dimineata pana seara la 7-8 sau chiar 9 uneori. Pe scurt, imi petreceam tot timpul la munca, pentru ca de multe ori lucram si duminica. Macar de ai fi zis ca primeam cine stie cati bani, dar castigam doar 800 de lei plus bonuri de masa.

Pentru asta imi pierd eu anii din viata si tineretea? Pentru o suma de bani cu care traiesc la limita? M-am invatat minte cu toate aceste joburi in Iasi in momentul in care m-am angajat la Lucky Studio. In trecut, nu concepeam ideea de videochat, dar pierzand anii pentru joburi de nici 1.000 de lei, am realizat ceva bun.

Spune-mi un motiv pentru care as refuza 5.400 de lei lunar

De ce sa nu fac videochat la Lucky Studio pentru sume de peste 4.500 de lei pe luna? Ce ma opreste? Adica nu e tot un job in Iasi? Plus de asta, decat sa-mi pierd ziua la un job in Iasi care-mi da maxim 1.000 de lei lunar, mai bine lucrez in videochat la Lucky Studio si ma bucur de sume imense de bani.

Asta am realizat in momentul in care m-am angajat in acest studio de videochat din Iasi. Viata e mult prea scurta ca sa mi-o pierd cu joburi care nu fac decat sa-mi dea banii cu care pot trai de la o luna la alta. Merit mult mai mult, iar Lucky Studio are grija sa-mi ofere.

Acum de cand fac videochat la Lucky Studio Iasi, ma bucur de tot felul de lucruri de care inainte nu ma puteam bucura. Asta pentru ca nu mai traiesc la limita, ci traiesc regeste cu cei 5.400 de lei pe care ii castig lunar la Lucky Studio.

Chiar daca sunt noua, castig foarte multi bani la Lucky Studio

Mai exact, castig zilnic peste 250 de lei la Lucky Studio si ma bucur de o viata asa cum merit: confortabila. As castiga si mai mult, pentru ca la Lucky Studio un model castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, insa eu sunt noua si inca invat. Dar nu poti spune ca 290 de lei zilnic e rau, nu?

E mult mai bine decat 800 de lei lunar, de asta sunt sigura! Si uite asa am ajuns sa vad videochatul mai benefic pentru mine, decat oricare alt job in Iasi. Pentru ca eu oricum munceam, dar m-am gandit ca mai bine muncesc cu folos. In beneficiul meu, mai exact. Mai mult, la Lucky Studio nu lucrez decat 8 ore, iar diferenta este uriasa. Am toate motivele sa consider ca Lucky Studio este cel mai bun studio din Iasi si din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.