Am uitat de orice stres cu banii de când m-am angajat în videochat la Heylux

0
2794

Am stat si m-am gandit bine si mi-am zis ca la varsta mea nu ar trebui sa cunosc stresul in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca nu am decat 23 de ani. La varsta asta ar trebui sa fiu fara griji si probleme, dar uite ca n-a fost asa. Inainte sa ma angajez la Heylux, eram toata ziua stresata.

Acum stau si ma intreb oare de ce eram eu stresata? Care era mereu acel motiv care ma stresa? Bineinteles ca jobul si banii, pentru ca acesta este principalul lucru la care se gandesc toti romanii in ziua de azi. Si daca ma gandesc si mai bine, pentru anii mei acesta nu ar trebui sa fie motiv de stres.

Am ales sa fac videochat la Heylux pentru a scapa de grijile financiare

La o adica eu am studii, am terminat o facultate, am facut cursuri si merit sa ma ajute statul roman cu un job in Iasi. Sau asa ma gandeam eu, cel putin… Nu a fost asa si am fost nevoita sa ma angajez ca model de videochat la Heylux pentru a scapa de griji.

Se adunasera toate si nu mai suportam. La orice interviu mergeam, pierdeam doar timpul ca nu-mi placeau conditiile de munca si nici banii oferiti, iar la alte interviuri stateam cu stres ca nu voiau sa ma angajeze din lipsa de experienta. Si uite asa mi se adunau grijile pe cap.

Asa nu se face treaba, sincer o spun. Uite d-asta se si duc romancele sa faca videochat, pentru ca e singurul job care ne ajuta sa traim decent in Romania. Si nu numai de asta, de fapt. Alegem videochatul si pentru ca este un job usor si pe care-l poate face oricine.

Orice fata in locul meu ar alege sa castige peste 7.000 lei lunar la Heylux

Mai mult de atat, cand vezi ca ai de ales dintre un job in Iasi unde primesti maxim 1.200 de lei si dintr-un job la Heylux unde poti castiga zilnic peste 300 de lei si lunar peste 7.000 de lei, ce ai alege? Normal ca alegi cel mai convenient job in aceasta situatie.

Oricine vrea sa aiba o viata frumoasa alege ce e mai convenabil. Daca pana si eu, cu tot cu studii spun ca jobul de model de videochat de la Heylux este singurul care-mi aduce banii pe care mi i-am dorit, inseamna ca este chiar un lucru bun. E foarte greu sa gasesti un job multumitor in ziua de azi, iar eu am sa profit de cel de la Heylux cat pot de mult.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.