Am zile fara stres si griji de cand am jobul la Lucky Studio

0
3428

Viata mea pana la Lucky Studio era o fuga continua de stres, agitatie si asa mai departe. Nu stiam cum sa gasesc metode sa mai castig cativa banuti sa-mi platesc facturile si chiria si sa nu raman deloc fara bani o luna intreaga. Pentru o fata singura ca mine este dificil in Iasi, iar eu abia ma descurcam la un moment dat.

Chiria nu era chiar atat de scumpa, dadeam 500 de lei pe o garsoniera si cam 400 de lei cheltuieli in total. Dar gandeste-te ca eu aveam 1.300 de lei salariu. Deci eu ramaneam cu 400 de lei ai mei, cu care trebuia sa ma descurc o luna intreaga in Iasi. Nici nu mai intrau in discutie distractiile, pentru ca nu-mi permiteam asa ceva.

De la 1.300 de lei lunar la peste 5.700 de lei la Lucky Studio Iasi

Consider ca este inuman sa traiesti cu 400 de lei intr-o luna, pentru ca nu-ti permiti mai nimic, practic. Iar joburi in Iasi la care sa am salariul mai mare de 2.000 de lei nu prea existau pentru mine. Adica sunt oameni care castiga atat in Iasi, dar dupa ani de experienta sau datorita unei anumite functii pe care o detin.

Ei bine, acum detin si eu jobul de model de videochat la Lucky Studio si o recunosc cu mandrie, pentru ca spre deosebire de alte joburi in Iasi, aici la studio castig lunar mai mult decat mi-as fi inchipuit, cam peste 5.700 de lei pe luna.

Asta este de cel putin 3 ori mai mare decat vechiul meu salariu. Si oricum la Lucky Studio nu este salariu, ci se numeste venit, pentru ca nu este ceva batut in cuie. Aici pot sa castig oricand tot mai mult si tot mai mult. Avand in vedere ca sistemul de plata este unul la zi si pot castiga datorita lui intre 300 si 800 de lei zilnic, nu mi-e greu.

Totul e mult mai usor cand am banii castigati din videochat

Gata cu fuga si cu stresul, cu grijile ca nu stiu ce voi face luna viitoare sau cum imi voi plati cheltuielile, pentru ca nu se mai pune problema de asa ceva de cand lucrez ca model de videochat la Lucky Studio. Parca totul s-a reglementat odata cu acest job in Iasi si ma bucur extrem de mult.

Sa n-am niciun fel de grija in viata doar pentru ca am destui bani si ma pot descurca in orice situatie este un sentiment unic pentru mine, pe care-l am doar fiindca lucrez in videochat la Lucky Studio si reusesc sa castig bani atat de usor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.