Azi a fost o zi cu bani in plus la studioul de videochat Heylux

0
2597

Ca de fiecare data, Heylux m-a surprins si astazi cu cateva surprize placute. Inca de la inceputul colaborarii mele in videochat cu acestia am avut parte numai de lucruri frumoase, de asta am si ramas aici ca model de videochat. Chiar cand m-am angajat prima oara imi facusera o petrecere surpriza, pentru ca se nimerise sa fie ziua mea de nastere.

A fost foarte frumos, pentru ca-n acel moment m-am simtit ca intr-o familie, plus ca nu mai avusesem parte de surprize ca acelea pana atunci. De atunci mi-am dat seama ca am ales bine cand am venit la Heylux Iasi. Si tot de atunci surprizele acestea placute au tot continuat.

La Heylux se realizeaza concursuri si primesc bonusuri super mari

Au fost realizate concursuri la Heylux Iasi, de unde am primit zeci de lucrusoare frumoase. Am avut castiguri mari, am primit bonusuri… ce mai, jobul meu de vis! Vrei sa stii la ce ma refer, mai exact? Ma refer la sume de pana la 3.000 de lei drept bonusuri, la pantofi, accesorii, cadouri si alte lucruri minunate primite din partea celor de la Heylux.

Azi, de exemplu, s-au calculat castigurile fetelor si ne-am dat seama cine a avut cel mai mare castig din studio. S-a nimerit ca eu sa fiu printre primele 3 fete care au avut cele mai mari castiguri intr-o luna la Heylux, si-asa am primit fiecare cate un cadou frumos, de la Iphone, pana la genti si pantofi de firma.

De fapt, oricum in fiecare zi poate fi o zi de surprize la Heylux, pentru ca mereu castig tot mai mult si nici eu nu ma astept la suma primita la sfarsit de tura. Uneori nici nu ma astept sa castig anumite sume de bani. Intr-o seara, de exemplu, in doar 8 ore de videochat am castigat cam 2.300 de lei.

Sunt zile si zile, dar niciodata nu castig mai putin de 300 de lei zilnic

Intr-o singura tura! Au fost si zile in care am castigat si 1.000 de lei intr-o tura, si 800 si 700. Sunt zile in care castig si 300, adica zile mai slabe, dar niciodata nu castig sub 300 de lei intr-o zi de videochat la Heylux. De asta spun ca mereu poate fi o surpriza pentru mine, pentru ca pot sa primesc oricat.

Pe langa asta, in fiecare duminica se pun la dispozitia modelelor si bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei. Adica ambitia mea si vointa ma pot aduce la castiguri atat de mari incat pot primi si saptamanal 3.000 de lei drept bonus. Misto la Heylux, nu?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.