Bonusuri şi condiţii de top la Lucky Studio Iaşi

0
2403
lucky studio chat

 

Videochatul a fost dus la un cu totul alt nivel de Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Dovadă stau condiţiile şi bonusurile oferite, dar şi mărturiile modelelor de videochat angajate la Lucky Studio, printre care mă număr şi eu de câteva luni – mai exact 5 luni.

Vă spun aici părerea mea despre Lucky Studio Iaşi. Nu am mai lucrat în videochat, dar am aflat de la colegele mele că ceea ce oferă Lucky Studio în materie de condiţii şi bonusuri depăşeşte orice alt studio la care unele din ele au mai lucrat înainte. Partea bună este că am avut parte de la bun început de aceste condiţii, fără să am experienţe neplăcute înainte.

La Lucky Studio te simţi sigură pe tine din mai multe puncte de vedere. Acolo lucrează doar fete şi femei, de la doamnele responsabile cu curăţenia, la şoferiţe, modele, fotografe, contabile, administratore şi până la manageri. Deja am enumerat câteva funcţii, v-aţi făcut o idee cam ce condiţii se oferă. Vă detaliez oricum.

Şoferiţele angajate te duc şi te aduc de la studioul de videochat în fiecare zi când lucrezi, cu maşinile Lucky Studio. Nu mai plăteşti transport şi ajungi la timp şi în siguranţă de fiecare dată. Fotografele se ocupă de portofoliul de model al fiecărei fete în parte. Asta după ce suntem toate aranjate de echipa de make-up şi hair-style, desigur. Încă un lucru: machiajul, coafura, transportul şi şedinţele foto sunt gratuite, oferite ca bonus de angajare!

Să vă spun şi despre condiţii. Pe lângă faptul că te simţi ca într-o familie la Lucky Studio – orice fată este dispusă să te ajute oricând – ai şi un cadru uimitor în care lucrezi. Eşti pusă să alegi camera în care vei lucra şi nu te poţi hotărî: toate arată extraordinar, decorate cu lux şi eleganţă! Eşti surprinsă apoi de o altă întrebare după ce ai terminat tura de muncă: „Vrei să îţi iei banii acum?” – şi alegi plata la zi pentru a avea tot timpul bani în buzunar. Lecţiile de limbă engleză şi franceză sunt oferite tot gratuit de Lucky Studio – aşa îţi poţi creşte câştigurile, comunicând mai bine cu admiratorii.

Bonusuri uimitoare primeşti de la angajare dar şi pe parcurs. Se lucrează cu contract de muncă şi primeşti bonusuri dacă îţi depăşeşti realizările. La Lucky Studio sunt creeate toate condiţiile pentru ca tu, fată angajată ca model de videochat, să ai numai de câştigat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.