Carieră sau mariaj pentru împlinire

0
3144
Lucky Studio

Nu m-am gândit la această alegere până când am ajung să am peste 20 de ani şi abia atunci am început să fiu compleşită cu întrebări despre căsnicie şi despre copii. Am ales să trăiesc propria mea viaţă şi să mă angajez la Lucky Studio încât în prezent un tip probabil că nu va reuşi să îmi îndeplinească nevoile. Şi pe lângă aceasta sunt de părere că nu va fi încântat de munca mea, pentru că şi el va trebui la rândul său să aleagă între mariaj şi carieră.

Chiar dacă alegerea mea este evidentă, Lucky Studio este singurul „bărbat” din viaţa mea, este singurul care se poate numi norocosul corpului şi sufletului meu, pentru că am ajuns să mă dedic în totalitate muncii mele.

În societatea noastră o femeie este considerată îndeplinită dacă are o familie, o carieră şi implicit o casă. Cu toate acestea, în opinia mea, maternitatea şi căsătoria nu par să îşi aibă loc în viaţa mea din prezent, pentru că în Lucky Studio găsesc tot ce am nevoie de la viaţă. Începând de la o viaţă bună, la o dezvoltare educaţională, împlinire materială şi spirituală, am aici o familie la care ţin şi pe care o respect, şi în plus de aceasta, îmi satisfac orice moft pe banii mei.

De ce aleg cariera şi nu căsătoria?

Pentru că în primul rând am nevoie de o experienţă profesională, de o dezvoltare în materie de abilităţi şi de ceea ce se numeşte muncă, de ceea ce înseamnă colegialitate, conducere şi implicare în muncă. Fără o muncă nu îţi poţi dezvolta abilităţile oratorice, mai ales că Lucky Studio îmi oferă posibilitatea de a învăţa o limbă străină precum engleza sau franceza de la cel mai jos nivel, lucru care îmi va fi util şi pe restul perioadei de viaţă.

Probabil că până acum nu am întâlnit nici un motiv sau o situaţie reală care să mă facă să fiu dezamăgită că am ales să lucrez cu studioul Lucky, pentru că aici am început să mă formez ca şi personalitate.

Atunci când aveam nevoie de stabilitate, Lucky Studio mi-a oferit posibilitatea să dobândesc o educaţie, noi cunoştinţe, mi-a oferit condiţii bune de viaţă şi implicit o viaţă bună. Beneficiez de machiaj specializat la fiecare tură de muncă, mi se alege o vestimentaţie pentru fiecare zi şi în plus de aceasta pot spune că am şoferul meu personal. Da, aşa este. O şoferiţă ia fiecare model de la Lucky şi îl duce acasă în cele mai sigure condiţii. Se merită să alegi cariera!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.