Castigul din 2 saptamani la Lucky mi-a adus o pereche de sandale Zanotti!

0
2506

Ah, moda asta, daca nu le-a iubit pe femei, nu stiu ce. Personal, n-am intalnit pana acum fata/femeie care sa nu iubeasca moda, care sa nu iubeasca pantofii, hainele de brand, posetele, bijuteriile s.a.m.d. Si de cate lucruri n-am fi noi dispuse sa facem pana sa le avem, of of!

Cu orice pret ne dorim sa fim macar putin in pas cu moda, iubim sa aratam bine. Niciodata n-o sa judec dorinta asta a femeii de a arata bine. Pana la urma suntem femei, daca nu aratam bine mereu, atunci de ce sa mai existam? Fiecare femeie are ceva unic al ei, ceva special, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne aranjam mereu.

Multe femei ar putea avea cu Lucky Studio orice-si doresc!

Probabil multe femei au auzit de brandurile faimoase deja pe tot globul, printre care si brandul Italian Zanotti. Sigur si tu ai auzit de acest brand si de pantofii superbi pe care designerul ii creeaza. Probabil la ora actuala orice femeie si-ar dori macar o pereche de incaltari de la Zanotti in dulapul ei.

Si se face ca astazi am avut si eu norocul sa achizitionez o pereche de sandale superbe de la Zanotti, cu ajutorul jobului meu de la Lucky Studio. Am vrut sa impartaresc acest moment, pentru ca sunt mult prea entuziasmata.

Sigur este deja bine stiut pretul unor incaltari de la acest brand, mai ales de catre fetele care isi doresc asa ceva. Cele mai ieftine sandale de la Zanotti sunt vreo 700 de euro, cred, dar eu oricum nu le-am luat pe acelea.

Am luat niste sandale la 1150 de euro, pe care mi le-am permis dupa doar 2 saptamani lucrate ca model de videochat la Lucky Studio Iasi. Doua saptamani din care oricum 4 zile am fost libera, ca lucrez doar 5 zile pe saptamana la Lucky Studio. Si daca in doar 5 zile eu castig mai mult de 2000 de lei in acest studio, iti dai seama cat de fericita pot fi!

Am dat 1150 de euro pe  niste sandale si-s fericita!

Mai ales ca stiu ca sunt bani castigati din munca mea cinstita si nu stau sa cer bani nimanui. Eu muncesc pentru acesti bani si nu stau sa raman datoare nimanui, sunt pe picioarele mele, cum mi-am dorit dintotdeauna.

As vrea sa pot explica sentimentul pe care-l am cand castig atat de multi bani la Lucky Studio sau sentimentul pe care l-am avut cand am vazut cat de superb arata noile mele sandale de la Zanotti, dar nu pot! Stiu ca sunt multi banu dati pe niste sandale, dar se merita.

Si oricum la cati bani castig la Lucky Studio, crezi ca mai conteaza? Macar sa ma bucur de viata de acesti bani, zic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.