Cât poţi să câştigi la Lucky Studio

0
2984
luckystudio.ro

Lumea videochatului este în continuă dezvoltare. Stau dovadă studiourile ce apar în număr tot mai mare în întreaga ţară. Un studio care atrage însă atenţia este Lucky Studio din Iaşi. Spun asta pentru că locuiesc în Iaşi, am auzit de acest studio şi am avut ocazia să discut cu câteva dintre modelele ce lucrează acolo.

O pură curiozitate, nevoia de a şti exact despre ce e vorba, m-a făcut să merg până la studio, în parte atrasă de oferta tentantă, în parte uimită de ceea ce spunea oferta.

Vizita la studio a fost una mai mult decât plăcută. Vreau să vă spun că acolo lucrează doar femei, de la conducere şi administraţie la şoferiţe, makeup artists, fotografe, modele până la femeia care se ocupă de curăţenie.

La întrebarea mea „Cât câştigă un model la Lucky Studio?” am avut parte de un răspuns mai mult decât surprinzător: „Cât îşi doreşte!”. Am aflat că nu există o grilă de salarizare fixă, însă fiecare model, chiar şi o fată aflată la început, poate să ajungă la o medie ce reprezintă echivalentul a 1000 de euro câştigaţi lunar.

Am verificat şi pe site şi scria acelaşi lucru. Câştiguri între 300 şi 800 lei zilnic, cu transport, makeup şi multiple servicii incluse. De-a dreptul uimitor acest studio! La Lucky Studio am văzut ce înseamnă într-adevăr un studio premium. Trebuie acum să recunosc, am mai lucrat o perioadă în domeniul videochatului, dar nici pe departe nu am văzut în alte studiouri condiţiile pe care le oferă Lucky Studio.

Modelele sunt tratate într-adevăr ca nişte celebrităţi, accentul cade numai pe ele, pentru că ele sunt cele care aduc prosperitate studioului. Am trecut peste suma de 1000 de euro şi am întrebat – aceeaşi curiozitate m-a îndemnat – care este un record de salariu la Lucky Studio. Am aflat un lucru extraordinar – au existat cazuri în care un model a reuşit într-o lună să câştige peste 10.000 de euro!

Una peste alta, cu vizita la studio, din discuţiile avute cu modele, administratore, şoferiţe şi efectiv tot personalul, m-am lămurit: efectiv limita este cerul! Nu există o limită de câştig la Lucky Studio, iar pentru asta sunt creeate tot timpul condiţiile cele mai bune, în aşa fel încât limitele să fie tot timpul depăşite. Din acest motiv modelelor li se oferă servicii de înfrumuseţare, make-up, şedinţe foto şi chiar implanturi cu silicon (la contract semnat pentru 3 ani de zile), pentru a atrage şi mai mult admiratorii şi pentru a câştiga mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.