Cate iesence romance s-au angajat in videochat la Lucky Studio?

0
2385

 

Lucrul pe care il observ tot mai des la romani este ca tind sa judece si sa critice mult, dar singurul motiv pentru care o fac este ca sunt invidiosi ca nu pot mai mult. Ce inseamna mai mult? Un job ca model de videochat la Lucky Studio, de exemplu. Aici, mai mult inseamna un salariu de cel putin 5 ori mai mare decat salariul pe care probabil il ai acum.

Poate din aceasta cauza peste 290 de femei din Iasi au decis sa faca videochat la Lucky Studio, fara sa le pese de cine ar putea sa le judece. La urma urmei, oricat de mult ar judeca oamenii, tu ca persoana nu traiesti cu niciunul din ei. Nu societatea te hraneste, nu societatea te imbraca si te intretine, nici nu te duce in vacanta.

De ce ai asculta ce spun altii, cand poti castiga la Lucky Studio peste 4.600 lei lunar?

Asadar, de ce sa asculti ce spune lumea, cand poti foarte bine sa-i eviti si sa duci o viata de milioane datorita jobului de model de videochat de la Lucky Studio? Sau vrei sa spui ca-ti place sa stai pe 1.000 de lei salariu lunar, din care nu-ti poti permite nici macar o vacanta la Mamaia?

Asa au gandit si cele 120 de fete care s-au angajat la Lucky Studio si cele 170 care au dorit sa colaboreze de acasa cu acest studio de videochat din Iasi. Si asa ar trebui sa gandeasca orice romanca, la fel cum am gandit si eu si aceste fete.

Prefer sa fiu una din fetele de la Lucky Studio, sa incerce lumea sa ma critice pentru ce fac, pentru ca eu oricum o sa le evit criticile dintr-o vacanta de undeva din Croatia, Franta, Grecia sau Olanda. Asa ca zic ca e mai bine ca mine, decat ca ei.

Mai bine in vacante peste tot in lume, decat la o munca plictisitoare

Si oricum este prea putin probabil sa afle cineva ca eu fac videochat la Lucky Studio, din moment ce acesta este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, asta insemnand ca este super discret si confidential.

Si mai stii ceva? Orice femeie ar prefera sa castige cate 400 de lei la Lucky Studio, asa cum castig eu din 8 ore de socializare pe internet, decat sa stea cate 12 ore pe zi pentru 1.000 de lei lunar in alta parte. Adevarul este ca Lucky Studio ofera joburi in videochat foarte accesibile, usoare, fiecare fata are propria sa camera si este super sa fii libera sa faci ce vrei la studio si sa castigi bani cum vrei. De asta fetele aleg Lucky Studio Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.