Ce avantaje ai dacă te angajezi la Lucky Studio

0
3498
luckystudio.ro

Pentru voi, fetele care îşi doresc să încerce un job foarte bine plătit ce vine cu foarte multe avantaje, noi, fetele din echipa Lucky, vă prezentăm aceste beneficii de care are parte orice model care alege să se angajeze la noi.

Programul după care poate să lucreze o fată angajată ca model la Lucky Studio este unul super-flexibil. Îţi poţi alege zilele în care poţi să lucrezi, una din cele 6 ture în care se lucrează, în aşa fel încât să poţi face şi facultate, să poţi merge şi la un alt job – deşi nu credem că veţi mai avea nevoie de un alt job odată ce veţi veni la noi.

Munca se desfăşoară în condiţii super – stau martore toate modelele noastre care prima dată când au intrat în studio nu le-a venit să creadă: camere mobilate foarte luxos, echipamente de ultimă generaţie şi bonusuri neaşteptate.

Că tot am ajuns la bonusuri şi la partea financiară, unele fete aveau reţineri, spunând că au mai lucrat în domeniu şi că după două săptămâni s-au trezit cu surpriza de a nu primi nici un ban. Noi, echipa Lucky Studio, am introdus pentru prima dată în videochatul din România, posibilitatea de încasare a câştigurilor zilnic. Deci da, după fiecare tură de muncă, orice model are la dispoziţie o metodă prin care îşi calculează câştigul şi primeşte banii. După cum puteţi vedea şi pe site-ul Lucky Studio, câştigul aproximativ lunar este de 1000 de euro.

Un alt avantaj pe care îl poţi avea la Lucky Studio este că lucrezi doar între fete şi femei. Nu te simţi stânjenită sau incomodată de prezenţa vreunui bărbat – politica este că aceştia nu au acces.

Odată ce te angajezi, ai beneficiul de a primi banii zilnic, primeşti şi bonusuri săptămânale şi lunare după realizările pe care le ai şi mai ai parte şi de servicii complete care te pregătesc pentru job. Aceste servicii includ machiaj şi aranjare înainte de fiecare tură lucrată, pentru ca tu să te simţi mai încrezătoare în tine şi mai frumoasă. Serviciile vin ca pachet bonus pentru fiecare contract semnat, indiferent de durata pe care alegi să semnezi – 1 lună, 3 luni, 6 luni, 1 an, 2 ani sau 3 ani. Cu cât semnezi pe o perioadă mai îndelungată, cu atât şi bonusurile sunt mai mari.

Siguranţa şi confidenţialitatea sunt alte avantaje pe care le oferim la Lucky Studio: ai parte de transport asigurat, până la studio şi înapoi, iar alegerea de a spune cuiva unde lucrezi rămâne doar a ta. Te invităm, vă invităm, fetelor, să vă convingeţi cu ochii voştri despre toate aceste avantaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.