Ce-l face pe Lucky Studio Iasi sa fie asa de special?

0
2767

Inca de cand s-a lansat in anul 2008, Lucky Studio a starnit controverse printre oameni, care s-au intrebat de ce fetele se tot angajeaza aici intr-un numar atat de mare si ce il face sa fie atat de special pentru acestea. Eu sunt una din angajatele de la Lucky Studio Iasi de mai bine de 4 ani si pot spune cu exactitate ce-l face pe acesta sa fie atat de dorit.

De-a lungul anilor, am vauzt fetele cum au venit si s-au angajat la Lucky Studio si se bucurau de conditiile de aici, Lucky Studio numarand peste 120 de fete care lucreaza numai in studio si peste 170 de fete care au dorit sa colaboreze cu acesta de acasa. Succesul acestui studio a fost imens si inca este, iar eu ma bucur ca sunt martora la aceste lucruri.

Primul motiv pentru care m-am angajat in videochat la Lucky Studio Iasi

Daca n-as fi fost asa, n-as fi putut sa-ti spun acum de ce Lucky Studio este asa de special. Vrei sa stii care este primul motiv pentru care femeile iubesc Lucky Studio? Primul motiv pentru care Lucky Studio este atat de special este chiar faptul ca e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Asta a facut posibil ca echipa de la studio sa abordeze sistemul de plata la zi, fiind o premiera in Romania.

Faptul ca se castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Lucky Studio Iasi m-a atras si pe mine, fiind unul din motivele pentru care il consider asa special. Bineinteles ca, intre timp si alte studiouri au abordat acest sistem de plata la zi, dar numai Lucky Studio este cel care ofera absolut TOTI banii la sfarsitul turei, chiar pana la ultimul leut. De aceea e considerat atat de misto, pentru ca este super corect cu modelele sale.

Conditiile de aici sunt nemaintalnite in alt studio de videochat

Eu stiu, pentru ca ma aflu deja de peste 4 ani aici. Totodata, un alt motiv pentru care este atat de super sa fii model la Lucky Studio este ca aici sunt libera sa fac ce vreau. Am auzit ca la alte studiouri sunt restrictii, amenzi, program fix si chestii din astea. Iar eu ma bucur de un program flexibil la Lucky Studio, pe care chiar eu mi-l fac si am toata libertatea din lume.

As putea renunta oricand, pentru ca Lucky Studio este legal si corect, nu ma constrange cu nimic, dar n-am motive sa fac asta. E discret, e super confortabil, am parte de respect, un mediu exclusiv feminin si zeci de lucruri gratis. De aceea e Lucky Studio cel mai special, pentru ca are tot ce-mi doresc de la un job in Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.