Cel mai avantajos job pentru fete din Iasi este la Heylux

0
2106

Pana sa fiu model de videochat la Heylux, nu realizam cat de mult timp am pierdut cu alte joburi prin Iasi si cat de inutile au fost. Dar dupa ce m-am angajat la Heylux Iasi mi-am dat seama peste ce oportunitate unica am dat eu. Pentru ca trebuie sa fim realisti, unde altundeva in Iasi mai gasesti un job precum la Heylux, unde sa castigi zilnic intre 300 si 800 de lei?

Sunt foarte realista si vad lucrurile exact asa cum sunt, iar eu stiu foarte bine ca in Iasi nu mai sunt joburi atat de usoare, destinate si femeilor, asa de flexibile si atat de avantajoase financiar. Este chiar o sansa unica pentru mine sa lucrez la Heylux, deoarece castig bani mai din nimic.

Sa fac videochat la Heylux este ca si cum as sta pe Facebook

Pur si simplu fac videochat. Mare chestie! Stau online pe niste pagini de videochat, vorbesc din voce sau din tastatura cu admiratorii online de pe pagina mea si ascult muzica. Nici macar nu fac vreun efort fizic sau altceva, pentru ca stau pe canapea sau pe pat la Heylux si nu trebuie sa obosesc in vreun fel.

Asa trec usor cele 8 ore pe care le lucrez la Heylux si la sfarsitul turei ma bucur de cei peste 300 de lei castigati din videochat. Spune-mi tu ca asta nu este o sansa unica, serios vorbind. In Iasi nu se mai gaseste nicaieri asa ceva, nici macar in alte studiouri de videochat.

Deoarece m-am interesat si de alte studiouri, nu te gandi. Dar Heylux este singurul care imi pune la dispozitie plata la zi si aceste conditii ideale de munca. Nu degeaba este cel mai bun studio de videochat din Iasi, cel mai profesionist.

Cand prietenele mele afla cat castig zilnic din videochat la Heylux, vor si ele

Si daca stau sa ma gandesc bine, orice fata ar vrea sa lucreze ca model de videochat la Heylux daca ar sti cat de misto e aici. Pentru ca vad cat de mult se strofoaca unele cu niste joburi in Iasi care le mananca tot timpul si sanatatea si nu iese nimic bun din asta. Vad cat tanjesc fetele dupa joburi usoare, de la care sa castige multi bani.

Bineinteles, sa castige bani si sa aiba si timp sa-i cheltuie, ca degeaba ar castiga bani daca nu mai are timp de distractii sau de nimic altceva. De asta spun ca Heylux chiar este o oferta de nerefuzat pentru toate iesencele, deoarece pune la dispozitia modelelor de videochat orice si-a dorit vreodata o femeie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.