Cu Heylux simt cum este sa fiu VIP peste tot

0
2526

Oricand ieseam undeva prin oras sau mergeam undeva sa ma distrez, vedeam anumiti oameni cu aveau intaietate in toate, primeau primii tot ce voiau, erau tratati foarte frumos si nu aveau nicio grija. Apoi am constat ca acesti oameni aveau multi bani si erau considerati VIP, unii chiar aveau si carduri de acest gen. N-am stiut niciodata cum este aceasta senzatie pana sa lucrez si eu la Heylux.

De cand am inceput sa fac videochat aici, simt cum toata lumea imi ofera tot ce vreau, toate usile mi se deschid si totul e mult mai usor. De exemplu, am vrut sa merg intr-o zi la pisicina la Cacica, pentru ca este un Complex de Agrement acolo. Asta s-a intamplat in weekend si am ajuns cu greu acolo, avand in vedere ca n-aveam prea multi bani inainte sa ma angajez la Heylux.

Faptul ca inainte nu aveam bani imi aducea multe pierderi

Am cheltuit o multime de bani pe drum si tot degeaba, pentru ca era weekend si toate persoanele VIP ocupasera toate locurile, iar eu a trebuit sa ma intorc. Ei bine, cu Heylux nu a mai trebuit sa simt vreodata aceasta senzatie. Nu mai trebuie sa ma simt data la o parte, pentru ca acum am si eu o multime de bani datorita lui Heylux si fac si eu parte din categoria VIP.

Faptul ca eu castig in fiecare zi peste 420 de lei la Heylux a insemnat ca am putut sa obtin tot felul de carduri VIP la cafenele, restaurante, masaj, spa, magazine, piscine si asa mai departe. Acesta a fost scopul meu principal atunci cand m-am angajat la Heylux in videochat. Am vrut sa am intaietate in toate.

Si cam asta primesc de atunci. Oricand doresc sa fac ceva sau sa merg undeva, am parte de tratament special si sunt servita mereu prima, deoarece fac si eu parte din categoria oamenilor VIP. Cine ar fi crezut ca banii iti pot aduce atat de multe beneficii?

Beneficiul in a face videochat la Heylux este ca pot avea totul oricand

Sa spunem ca eu as vrea sa merg in acest moment la un restaurant dar nu mai sunt mese libere. Ei bine, avand carduri VIP in foarte multe locuri imi aduce beneficiul de a primi ce-mi doresc, de a fi servita foarte frumos si de a primi chiar si reduceri. E super senzatia aceea cand oamenii te trateaza toti frumos pentru ca stiu ca ai bani.

Sunt sigura ca fara videochatul la Heylux nu as fi stiut cum se simte, dar nu are rost sa ma gandesc la trecut. Atata timp cat am ce mi-am dorit gratie acestui job in Iasi la Heylux, nu-mi mai trebuie altceva. Sunt VIP si asta e tot ce conteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.