Cu jobul in videochat de la Preziosa pot pune deoparte cate 3.000 lei lunar

0
1799
job videochat iasi
job videochat iasi

Pe langa castigurile pe care le am si cheltuielile mele lunare, jobul de la Preziosa ma ajuta sa-mi permit sa mai pun si bani deoparte. Si nu orice suma, ci cate 3.000 de lei pe luna. Si cand ma gandesc ca inainte nici macar nu castigam atat intr-o luna, iar acum ii pot pune deoparte lunar, sunt in culmea fericirii.

Stiu ca s-au schimbat multe de cand sunt model de videochat la Preziosa. Si eu m-am schimbat si recunosc asta, pentru ca nu m-am schimbat in rau, ci in bine. Toti prietenii mei au constatat ca am devenit mai sociabila, mai indrazneata si mult mai frumoasa de cand fac videochat la Preziosa.

Sedintele make-up gratuite la Preziosa ma fac zilnic mai frumoasa

job videochat iasi
job videochat iasi

De ce mai frumoasa? Pentru ca aici am parte zilnic de sedinte de make-up gratuite din partea studioului si am inceput sa devin si eu mai feminina. E si normal, daca eu castig bani la Preziosa din stat online si din vorbit cu diferiti admiratori online care-mi fac complimente zilnic.

Ce fata n-ar iubi sa auda zilnic ca este cea mai frumoasa si sa primeasca si bani pentru asta? Caci asa castig eu bani din videochat la Preziosa, stau si ascult complimentele admiratorilor mei online, care “ma premiaza” cu bani pentru frumusetea mea.

Si nu te gandi c-oi fi eu cea mai frumoasa sau ceva, dar asa ma vad ei, frumoasa. Iar gusturile nu se discuta, eu ii las sa ma admire, pentru ca asta-mi aduce castiguri intre 300 si 800 de lei zilnic. Plus ca, cu cat castig mai mult, cu atat primesc si mai multi bani din partea celor de la Preziosa.

Adica daca saptamana asta am castigat peste 5.000 de lei din videochat, sa spunem, mai primesc un premiu de 3.000 de lei din partea studioului Preziosa. Este un bonus de performanta care se calculeaza in functie de castigurile modelelor si-l primesc in fiecare duminica.

Ma rasfat, ma distrez si tot imi raman o multime de bani lunar

job videochat iasi
job videochat iasi

Poate fi de la 300 de lei, pana la 3.000 de lei in fiecare duminica. Imagineaza-ti ca daca eu am parte de atatea castiguri, imi fac toate poftele, merg in vacante, fac cumparaturi, ma distrez si tot imi raman bani. Inainte traiam de la o luna la alta si-acum pot pune deoparte o multime de bani datorita acestui job.

Bineinteles, pot pune deoparte si pentru ca Preziosa ma ajuta cu transportul si cazarea gratis, pentru ca altfel as fi cheltuit mai multi bani pe luna. Dar fiindca jobul de la Preziosa imi garanteaza totul, eu n-am griji.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.