Cum am ajuns ma angajez in videochat la Preziosa Iasi

0
2159

Intamplarea face ca acum cateva luni sa ma fi mutat in Iasi pentru ca primisem un job la o agentie de turism. Asa ca am plecat din Suceava, sperand ca acest job in Iasi va fi ceea ce cautam. La interviu mi s-au promis multe lucruri, dar dupa aceea am constatat ca au fost minciuni si ca ma mutasem degeaba in Iasi. Cel putin, asta am crezut pana sa aflu de existenta unui studio de videochat din Iasi numit Preziosa.

Dupa ce mi-am dat demisia de la acea agentie, n-am vrut sa ma mut inapoi in Suceava, pentru ca asta ar fi insemnat sa renunt. Le spusesem tuturor cunoscutilor de “super oferta” pe care o primisem de la aceasta agentie si era rusinos pentru mine sa ma intorc inapoi acasa.

Cand am aflat de Preziosa, viata mea s-a schimbat in bine

Plus de asta, daca tot m-am mutat in Iasi, am zis sa incerc sa-mi fac un trai aici. Asa ca m-am interesat pe la cateva amice de-ale mele din Iasi, care mi-au recomandat sa fac videochat. Au spus ca nimic nu poate fi mai avantajos pentru o fata decat videochatul.

Prima data n-am vrut sa iau in calcul aceasta varianta. Trecuse o luna si eu inca eram in cautare de joburi in Iasi, iar cand am vazut ca niciunul nu se potrivea cerintelor mele iar eu ramaneam fara bani, m-am panicat. Asa ca am cautat pe net mai multe despre videochat si am descoperit un studio din Iasi, care era cunoscut ca fiind printre cele mai bune.

Preziosa ii era numele, asa ca am zis sa caut mai multe despre asta. Am gasit si cateva articole, am gasit cateva recomandari si, aparent, toate fetele iubeau jobul de model de videochat de la Preziosa. N-aveam nimic de pierdut, asa ca m-am dus si eu la un interviu. Daca atatea fete iubesc jobul acesta, eu de ce nu l-as iubi, nu?!

M-am angajat din nevoie, dar am ramas pentru ca e super avantajos

Si asa am ajuns eu sa lucrez ca model de videochat la Preziosa: din nevoie, curiozitate. Dar motivele pentru care m-am decis sa lucrez in continuare dupa ce m-am angajat in acest studio de videochat din Iasi au fost altele.

Am ramas pentru ca aici castig zilnic cate 350-400 de lei, pentru ca am parte de bonusuri de performanta, sunt apreciata, recompensata, respectata, am parte de discretie, de prietenie, de un mediu super placut de munca, de transport gratis, de machiaj in fiecare zi, un program de munca la dispozitia mea si multa libertate.

Cine ar da cu piciorul la atatea beneficii? Mie nu-mi venea sa cred cand am descoperit acest job in Iasi. Am crezut ca un inger m-a atins de am dat peste atata noroc. Dar nu e noroc, e un fapt real, este o companie care ofera joburi in videochat pentru orice romanca dispusa sa aiba o viata super frumoasa. Super, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.