Cum ma ajuta jobul la Lucky Studio sa fac o multime de bani

0
2916

Te-ai gandit vreodata ca poti avea un job in Iasi de la care poti castiga sume imense de bani si care te poate ajuta sa si economisesti mult, in acelasi timp? Stiu ca e greu, pentru ca majoritatea joburilor in Iasi nu prea te ajuta sa economisesti, ci mai mult sa cheltui pe transport si alte cele. Insa eu am descoperit jobul in Iasi care se difera de toate acestea: jobul de model de videochat de la Lucky Studio.

Poate acest aspect nu ti se pare important, dar tu realizezi ca dai pe transportul anual cel putin 4.800 de lei? Bani pe care nu-i castigi nici macar intr-o luna, sunt sigura. Iti dai seama cate ai putea sa faci cu suma de 4.800 de lei? Mai ales ca femeie, daca te mai si machiezi sau aranjezi zilnic, mai pierzi alte sute de lei si pe farduri.

Te-ai gandit vreodata la un job in Iasi de la care poti castiga atat?

Oricum, totalul este foarte mare pentru aceste nevoi. Dar te-ai gandit vreodata cum poti economisi, cum poti fi scutita de aceste cheltuieli? Nu? Atunci iti spun cum eu sunt scutita zilnic de aceste cheltuieli la Lucky Studio Iasi. Inainte, obisnuiam sa platesc foarte multi bani pe transport, pe saloane de infrumusetare, sa-mi mai schimb si eu look-ul, doar sunt femeie, nu?

Nici nu-ti inchipui cati bani dadeam pe aceste lucruri. Mai mult decat castigam, uneori :))… dadeam de unde nu aveam, cam asa. Dar de cand lucrez ca model de videochat la Lucky Studio, nu mai trebuie sa ma ingrijorez eu in privinta acestui aspect.

In afara faptului ca ma bucur de un job in Iasi uimitor, de la care castig zilnic intre 300 si 800 de lei, ma bucur si de transport gratis. Da, exact, Lucky Studio imi ofera transport gratis in fiecare zi. Si nu oricum: o masina si o soferita de la Lucky Studio vin sa ma ia in fiecare zi chiar din fata blocului, apoi dupa tura de munca sunt condusa si acasa!

La Lucky Studio castig mai bine decat orice alta fata din Iasi

Asa economisesc eu anual cate 4.800 de lei doar pe transport. Ca sa nu mai zic de machiaj si sedintele de infrumusetare. Lucky Studio ma bucura cu make-up artiste profesioniste care ma aranjeaza zilnic, cu schimbari de look odata la 6 luni si sedinte foto, toate fiind gratis si garantate de Lucky Studio odata ce semnez contractul legal de angajare in videochat.

Cum sa nu ma bucur de aceste lucruri? Practic, eu nu mai cheltui niciun ban pe nimic, ci doar castig bani intr-un mediu senzational de munca, super prietenos si primitor, iar cu acestia ma pot distra si ma pot rasfata, pentru ca Lucky Studio are grija sa ma scuteasca de alte cheltuieli inutile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.