Cum poti face sa castigi zilnic 450 de lei la Lucky Studio

0
2904

Recent, o colega de la facultate m-a intrebat cu ce ma ocup, iar eu i-am zis sincer ca sunt model de videochat la Lucky Studio, deoarece nu ma feresc. Nici ea n-a parut oricum surprinsa, deoarece mi-a confesat ca ar fi si ea interesata de videochat. Asa ca m-a intrebat cat castig lunar la Lucky Studio Iasi si ne-am luat astfel la vorba.

Cand i-am spus ca eu castig bani in fiecare zi la Lucky Studio, nu ii venea sa creada. Ea auzise de anumite studiouri de videochat, dar stia ca banii se primesc odata la doua saptamani. Era prima data cand auzise de acest sistem de plata la zi, asa ca m-a intrebat mai multe despre asta.

Sunt fete la Lucky Studio care castiga si mai mult decat mine

Si eu i-am spus, bineinteles. Castig zilnic cate 450 de lei la Lucky Studio din videochat si e chiar usor sa fac asta. La fel cum i-am spus si acestei colege, nu fac cine stie ce pentru a castiga acesti bani in fiecare zi. Sunt fete care castiga si mai mult la Lucky Studio, eu chiar castig sumele minime care pot fi castigate in acest studio de videochat din Iasi.

Oricum orice fata care se angajeaza la Lucky Studio poate castiga zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat. Deci 450 de lei e acceptabil si orice fata incepatoare poate invata cum sa castige si ea atat. Cu ajutorul trainerilor de la Lucky Studio, desigur. Eu tot cu ajutorul lor am invatat multe despre videochat.

Ele mi-au spus cum sa stau in fata camerei, mi-au zis sa zambesc si cum sa vorbesc in limba engleza cu admiratorii mei online si uite asa au inceput banii sa apara. De fapt, vrei sa stii ce fac eu pentru acesti bani, mai exact? Stau pe internet, stau online si ma distrez.

Colega de la facultate s-a angajat la studio pentru a castiga si ea ca mine

Imi pastrez mereu zambetul pe chip iar admiratorii online apar pe pagina mea, ma saluta si ne luam la vorba. Asa, dintr-o discutie in alta, incepem sa ne cunoastem, sa radem si sa glumim despre diverse chestii si asa trec 8 ore de videochat la Lucky Studio: cochetand.

Da, exact, cochetez cu cuvintele pentru a castiga bani in videochat la Lucky Studio. Mai simplu de atat nici ca se putea, crede-ma. Daca ma gandesc bine, este un job in Iasi pe care orice ieseanca l-ar vrea, sincerrrrr. Oricum si colega asta a mea de la facultate s-a angajat intre timp la Lucky Studio. Cine n-ar face-o?:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.