Daca esti o ieseanca ambitioasa, Heylux e cel mai bun studio de videochat pentru tine

0
2859

In viata, trecem prin foarte multe etape, in care trebuie sa luam decizii pentru viitor si in care facem ce alegeri consideram ca sunt mai bune pentru noi. La fel facem sic and vine vorba sa ne angajam prima data: cautam jobul care credem ca ni se potriveste cel mai bine. Ce-ai spune daca eu cred ca Heylux este ceea ce ai cautat mereu?

Am si cateva argumente! Uite, de exemplu, esti genul de fata care iubeste cumparaturile, iubeste sa aiba dulapul plin de haine, pantofi, sa aiba parfumuri si bijuterii scumpe si tot felul de accesorii? Sunt sigura ca da, nu exista fata care sa nu iubeasca aceste lucruri. Unele le iubesc mai mult, alte mai putin, dar tuturor le place intr-o oarecare masura, fara exceptii!

Daca iti plac cumparaturile si vacantele, Heylux este ceea ce cauti

Ei bine, ca sa poti face cumparaturi prin Palas si sa-ti iei mereu orice-ti face cu ochiul din vitrine, iti trebuie bani, nu? Si ce job in Iasi poate fi mai potrivit decat cel de la Heylux, unde o fata poate castiga zilnic intre 300 si 800 de lei?

Exact, la Heylux poti castiga zilnic cat altii castiga intr-o luna! Si stii cum? Din simplul fapt ca stai online, vorbesti si flirtezi cu diferiti oameni din diferite tari, iar dupa 8 ore de socializare te trezesti cu o suma imensa in mana.

Iti dai seama ca Heylux iti ofera jobul potrivit pentru tine in momentul in care vrei sa faci MULTI bani, dar usor, fara prea mult efort fizic. Eu cand m-am angajat la Heylux, am constatat ca fac aceleasi lucruri ca si acasa. De ce? Pentru ca inainte stateam toata ziua pe Facebook si Skype si vorbeam cu prietenii.

La Heylux, primesc bani doar pentru ca stau si vorbesc online!

La Heylux fac acelasi lucru, doar ca acesti oameni sunt din alte tari si sunt si platita pentru faptul ca vorbesc cu ei. Mai mult de atat, daca iubesti sa mergi macar o data pe luna intr-o mini vacanta sau un city-break, atunci Heylux este locul potrivit pentru tine.

Cu bonusurile pe care acest studio de videochat le ofera, n-ai cum sa nu-ti poti permite cate o vacanta in fiecare luna. Acesta dispune de sume intre 300 si 3.000 de lei, pe care le ofera SAPTAMANAL modelelor sale, drept rasplata pentru munca lor.

Hmmm… Ce altceva ar mai putea fi? O, da! Iubesti petrecerile si distractiile cu prietenii? Ei bine, pentru asta nu-ti trebuie numai bani, ci si timp. Iar cu jobul de model de videochat de la Heylux vei avea destul timp pentru a-ti trai viata cum vrei. Eu lucrez doar 8 ore si restul zilei imi este dedicata mie si rasfatului meu. Acum vezi de ce Heylux ti s-ar potrivi de minune?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.