Daca lucrez la Lucky Studio, imi pot permite o casa?

0
3002

Pentru ce lucreaza majoritatea romanilor din ziua de azi? Care este scopul lor principal? Sa aiba o casa! O casa a lor, in care sa stea, o casa in care sa stea poate chiar si copiii si nepotii. Majoritatea viseaza la asta, problema e ca joburile sunt mult prea prost platite incat sa-si permita cineva o casa cu banii cash.

Majoritatea apeleaza la banci, la rate si la alte prostii. Nu zic ca o rata este ceva rau, dar daca jobul pe care-l ai acum n-o sa mai fie peste cativa ani, cum o s-o platesti? Aici ajungem la discutia despre Lucky Studio. Foarte multa lume se intreaba daca din videochat poti castiga destui bani pentru o casuta.

Cu un job ca acesta de la Lucky Studio, e usor sa-mi indeplinesc visele

Si daca poti, in cat timp. Ei bine, nu stiu cum este la celelalte studiouri, dar daca e vorba de Lucky Studio (unde lucrez eu ca model de videochat), raspunsul meu este: Da, poti! Poti castiga destui bani si-ti poti lua o casa, si nu in 20-30 de ani, cum sunt unele joburi.

La Lucky Studio nu este nevoie sa lucrezi atatia amar de ani sa-ti poti permite o casa:)). Ca din pacate, asa se intampla. Multi romani pleaca in strainatate si lucreaza vreo 20 de ani si cand se intorc, constata ca au doar o casa si ca viata a trecut pe langa ei.

Au muncit sa aiba casa, dar anii au trecut. Nu, asa nu se face. Eu n-as face asa ceva nici in ruptul capului. D-asta am si ales varianta mai usoara, adica videochatul la Lucky Studio. Aici am mai multe metode de castig si asta e usor pentru mine.

In maxim 5 ani, imi pot cumpara si-o casa din banii de la studio

Vrei sa stii in cat timp iti poti permite sa-ti cumperi un apartament sau o casa daca lucrezi ca model de videochat la Lucky Studio? In maxim 5 ani de zile ai casa viselor tale, crede-ma! De ce? Pentru ca aici eu castig asa: bonusuri saptamanale, castiguri zilnice si mai am si bonusul de angajare.

Pe langa asta, sunt scutita de banii pe transport si machiaj, ca Lucky Studio mi le asigura zilnic si uite asa se castiga banutii. Bonusurile saptamanale sunt pana la 30 de milioane, bonusurile de angajare (o suma de bani primita la angajare) sunt pana la 12.600 lei cash si castigurile zilnice sunt, bineinteles, intre 300 si 800 de lei.

Bani nu sunt?! Motivatie sa fie, ca banii vin usor la Lucky Studio. Orice e posibil cu acest job in Iasi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.