De ce ai putea să lucrezi și tu la Lucky Studio

0
2588
lucky studio

Ca şi mine, şi tu ai putea să-îţi doreşti să ai banii tăi ca femeie independentă. Nu trebuie să te bazezi pe iubitul tău, pe părinţi sau pe vreo moştenire secretă. Trebuie să îţi doreşti să lucrezi şi să nu pierzi vremea cu nimicuri. Chiar dacă ai internet şi eşti tentată să îți petreci timpul astfel, nu da la o parte importanţa unui loc de muncă. Tânăra eşti, aşa sunt şi eu, dar am ceva în cap. Îmi doresc ce este mai bine pentru mine şi am planuri de viitor.

Cine spunea că femeile sunt mereu mai puternice decât bărbaţii avea dreptate. Nu ne lăsăm uşor şi încercăm tot ce se poate şi ceea ce ne place pentru a ne crea un viitor. Eu sunt o ambiţioasă şi asta mi-au spus şi fetele de la Lucky Studio Iaşi când am ajuns la studio. De ce tocmai acolo şi cum am început lucrul ca model? Nu a fost planificat a ajunge aici, deşi aş face acelaşi lucru ca la început. Mi-am urmat o prietenă bună la locul de muncă, pe Irina. Eram curioasă cum face ea să aibă atâţia bani pe lună. Din vorbă în vorbă, mi-a zis că este model de videochat în Iaşi şi că se mai fac angajări la Lucky Studio.

Prea multe nu am aflat de la ea, însă am mers într-o seară după ea la studio să o iau în oraş. Mi-a zis că o duce o şoferiţă de la studio acasă, însă eu mi-am dorit să merg personal să văd în ce condiţii lucrează. Când a ieşit în faţa locului de muncă, era gata aranjată şi machiată. Am întrebat-o când a avut timp de asta. Cu mândrie mi-a spus că aşa a fost toată ziua, că acolo te machiază şi au grijă de tine, pentru a arăta minunat la programul de videochat.

Am rămas uimită. Apoi, a ieşit managera Lucky Studio afară la o ţigară, iar eu eram încă în discuţii cu prietena mea. Am salutat-o şi ea s-a oferit să îmi arate studioul şi câteva camere în care se lucrează. Dacă mi-a plăcut foarte mult cum era machiată Irina, atunci nu mai zic de uimirea mea la vederea camerelor de lucru. Managera mi-a zis că o altă pasiune a ei era decorul interior, aşa că s-a ocupat singură de amenajarea şi mobilarea încăperilor. Wow şi iarăşi wow. Am întrebat timidă dacă aş putea veni la un interviu. A zis da şi peste două zile eram noua lor colegă şi model la Lucky Studio. E super, nu-i așa?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.