De ce are Lucky Studio peste 120 de angajate în videochat?

10
4490
model

        V-aţi gândit vreodată de ce Lucky Studio are atât de multe angajate? Eu m-am gândit de foarte multe ori, pentru că am şi eu o prietenă care lucrează la Lucky Studio Iaşi. Iar de fiecare dată m-am întrebat cum reuşeşte ea să câştige bani din videochat, ce face ea în acest domeniu şi ce se întâmplă în spatele videochatului.

Surprinzător a fost să aflu că nu este un domeniu aşa de înfricoşător aşa cum obişnuiam eu să îl văd. Toată lumea cu care ieşeam eu avea câte ceva de obiectat despre videochat şi nu aveam o părere extraordinară despre asta. Acest lucru s-a întâmplat până în momentul în care prietena mea s-a angajat la Lucky Studio.

Şi nu mă întreba de ce s-a angajat la Lucky Studio, pentru că toată lumea ştie că fetele care se angajează în videochat o fac pentru bani. Dacă aş fi fost fana videochatului, după ce mi-a povestit prietena mea ce se întâmplă la Lucky Studio, probabil m-aş fi angajat şi eu.

Dar nu este tipul meu de job pentru că eu sunt mai timidă. Însă, pentru toate femeile îndrăzneţe, puternice şi care îşi doresc să fie independente, Lucky Studio este perfect.

Lucky Studio oferă un comision de 80% din câştiguri

          După cum spuneam, m-a impresionat tot ce am auzit de la prietena aceasta a mea. Ea mi-a spus că tot ce face este să glumească, să socializeze şi să se distreze în faţa unei camere.

După cum a vorbit ea de Lucky Studio, pare un job super distractiv. Mai ales când ea ştie că a pornit de la un comision de 50% din câştiguri şi poate ajunge la unul de 80%. N-oi fi eu expertă în videochat, însă ştiu că angajatorii români nu oferă niciodată comisioane aşa mari la câştiguri.

Din acest punct de vedere, Lucky Studio are o bilă albă din partea mea.

Câştiguri zilnice peste 300 de lei şi  bonusuri săptămânale până la 3.000 de lei

          Un alt lucru pe care prietena mea mi l-a povestit a fost despre câştiguri. Şi desigur că şi din acest punct de vedere Lucky Studio a mai primit o bilă albă.

Este simplu şi motivul pentru care a primit-o! Pentru că îi oferă prietenei mele câştiguri zilnice între 300 şi 800 de lei. În primele zile, ea a câştigat cred că 250-270 de lei pe zi, apoi a tot crescut.

Iar în funcţie de aceste câştiguri zilnice, ea a primit şi bonusuri săptămânale care au început de la suma de 300 de lei. Cu cât câştigă mai mult, cu atâta mai repede putea să primească suma de 3.000 de lei în fiecare săptămână. N-oi fi eu cu videochatul, însă chestia asta e super!

10 COMENTARII

  1. Fetelor, e super ok dacă vă întrebaţi. Adică atâta timp cât la Lucky Studio puteţi câştiga peste 4.000 de lei lunar şi puteţi duce o viaţă confortabilă, ce mai contează?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.