De ce fac videochat in Iasi? Tu n-ai vrea sa-ti cumperi orice, fara sa te uiti la cat costa?

0
2677

 Chiar nu stiu cum sunt celelalte fete din acest punct de vedere, insa pentru mine a fost mereu rusinos cand trebuia sa merg la cumparaturi si era nevoie sa ma uit la toate etichetele sa vad daca am destui bani. Daca era scump, lasam produsul in jos si imediat ma rusinam. Iar vanzatoarele vedeau asta si nu-mi pica bine.

Iti dai seama ca atunci cand nu ai bani, nu prea esti bagat in seama. Daca ele veneau la mine sa-mi prezinte niste noi produse si eu imediat luam eticheta in mana, nu ma mai baga nimeni in seama. E bine ca lucrul acesta nu se mai intampla de cand lucrez ca model de videochat la Lucky Studio.

Acum merg la cumparaturi pentru ca lucrez la Lucky Studio

Nici eu nu stiu in ce moment mi s-a schimbat viata atat de radical, insa ma bucur enorm de mult. Pentru ca acum, de cand castig din videochat la Lucky Studio, merg in magazine si orice-mi face cu ochiul, cumpar. Ma duc, aleg si cumpar. Si toata lumea e fericita astfel.

Nu mai trebuie sa ma gandesc: “Stai, ca poate e prea scump si ma fac aici de ras”, sau “Imi place mult asta dar nu-mi permit”. Nu, asa ceva nu-si mai are locul in viata mea de cand m-am angajat la Lucky Studio.

Pentru mine a fost mereu foarte important sa ma pot simt bine, sa am tot ce-mi place, sa nu trebuiasca sa ma limitez. Din pacate, asta e situatia in Romania si multi romani trebuie sa se limiteze, dar eu n-am vrut. De ce s-o fac, cand sunt joburi precum cel de la Lucky Studio unde se gasesc solutii pentru orice?

Mai bine stiu ca fac videochat la Lucky Studio, dar castig zilnic intre 300 si 800 de lei si-mi permit zeci de lucruri, decat sa ma gandesc ca stau cate 14 ore pe zi la un alt job in Iasi unde nu castig nici 1.500 de lei.

Oricine vrea sa aiba mereu bani multi in portofel, asa cum am eu

E deja cunoscut acest lucru: niciun angajator din Romania nu ofera mai mult decat minimul pe economie la inceput. Ei bine, eu la inceput la Lucky Studio am castigat chiar si cate 200 de lei pe zi, fara a avea experienta. Asa ca, se poate, zic eu. Cel putin in videochat la Lucky Studio Iasi.

Acum cand merg prin mall si prin oras, imi fac orice placere, fara sa ma gandesc de doua ori cum faceam inainte. Sentimentul acela ca am bani multi mereu in portofel este super si-l datorez jobului de la Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.