De ce Lucky Studio a fost prima mea alegere in videochat?

10
4861

In momentul in care m-am hotarat ca vreau sa fac videochat, a trebuit sa aleg un studio bun pentru mine, care sa fie conform cerintelor mele. Cand am cautat cele mai bune studiouri de videochat din tara, nu mi-a fost greu sa aleg unul. Prima mea alegere a fost Lucky Studio si asa va ramane.

Probabil te intrebi de ce am ales Lucky Studio si nu alt studio. Ei bine, e simplu. PE scurt, Lucky Studio are tot ce ii trebuie unui studio de videochat pentru a face un model fericit si pentru a-i oferi confort. Dar aceasta este varianta scurta a motivului pentru care am ales Lucky Studio.

Am multe motive pentru care as lucra mereu in Iasi la Lucky Studio

De fapt, motivele pentru care am decis sa fac videochat la Lucky Studio sunt multe si foarte greu de refuzat ca si oferta. Cel putin, Lucky Studio pentru mine a fost o oferta de nerefuzat din toate punctele de vedere. Unul din primele motive pentru care am decis sa fiu model de videochat la Lucky Studio este legalitatea.

Stiu, poate multe fete vor spune ca prima data te uiti la bani si apoi la celelalte lucruri, dar eu m-am angajat la Lucky Studio fiindca este 100% legal, discret si corect. Atunci cand te afli intr-un asemenea studio de videochat, este inevitabil sa nu castigi bani. Este ceva logic, mai ales cand este vorba de conditiile de munca de care am parte la studio.

Stiind ca la Lucky Studio ma aflu in siguranta si pot munci in liniste, am avut mereu o colaborare excelenta cu acest studio. Nu multe studiouri sunt legale, dar Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, deci este evident ca este absolut legal si are tot ce-i trebuie.

Toate fetele apreciaza conditiile de munca de la studio si banii castigati aici

Un al doilea motiv pentru care iubesc Lucky Studio si pentru care raman fidela acestui studio din Iasi este faptul ca ma bucur de servicii zilnice asa cum nu mi-a mai oferit niciun alt angajator.

Incepand de la transport gratuit in fiecare zi, make-up si sedinte foto pentru portofoliul online, care sunt tot gratis, cursurile de limba engleza si franceza si pana la conditiile de munca in deplin confort, aparaturile tehnice de ultima generatie si decorul fascinant Lucky Studio este… CEL MAI BUN!

Acum hai sa spun ceva si de bani. Desi cand auzi aceste lucruri, aceste avantaje si atatea lucruri frumoase, parca ti-e mai mare dragul sa lucrezi aici fara sa te intereseze de bani. Dar oricum Lucky Studio are o oferta de nerefuzat si pe acest plan: orice fata de la Lucky Studio poate castiga intre 300 si 800 de lei IN FIECARE ZI. Acum spune-mi tu cum sa nu fie prima mea alegere, cand este asa super?

10 COMENTARII

  1. Din toate! Pentru ca arata super bine, e super curat, discret, legal, ofera conditii misto, aparaturi noi, bonusuri, castiguri mari, servicii de calitate. Ce sa mai vrei, in acest caz?

  2. Las-o ca nu intelege ce misto e sa ai bani si de toate :X :)) Asa ziceam si eu inainte. Si acum daca nu lucrez in videochat sa fac bani nu stiu ce as face 😛

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.