De ce orice ieseanca ar trebui sa lucreze la Heylux?

0
2820

Cand ma uit la cum s-a ajuns viata in Romania, la ce joburi se ofera si la cat se munceste pentru cativa lei, incep sa ma ia fiorii. Nu-mi vine sa cred ca romancele se spetesc atat pentru un salariu minim pe economie de 1.000 de lei si ca-si pierd anii in asemenea locuri. De cand am inceput sa fac videochat la Heylux, vad viata cu alti ochi.

De asta am si inceput sa cred ca orice ieseanca ar trebui sa se bucure de un job asa cum am eu la Heylux, pentru ca asta ar merita orice femeie. Acum sa fim seriosi si sinceri, carei femei nu ii plac banii, plimbarile, vacantele, distractiile, voia buna si timpul liber? Nu exista femeie care sa nu iubeasca asa ceva.

Cu jobul de la Heylux orice femeie poate castiga bani frumosi

Ori cu joburile pe care le avem noi in Romania, o femeie abia reuseste sa se intretina, daramite sa mai aiba parte si de lucrurile mentionate mai sus. De aceea am sis pus ca Heylux este ceea ce cauta toate femeile, cel mai probabil.

Eu cu acest job in Iasi am reusit sa ma realizez, sa simt ca evoluez si niciodata n-o sa uit asta. Aici lucrez foarte putin, mi-am creat chiar un program de munca in videochat dupa placul meu, asa ca din start Heylux este diferit de toate companiile din Romania.

Am ales sa lucrez 8 ore pe zi, de luni pana vineri, iar week-endul sa fie liber. Cine mai face asta? Cine-si mai creeaza propriul program de munca? Toate femeile ar iubi asta. Si gandeste-te ca in aceste 8 ore eu stau doar pe net si nu fac mare lucru.

Deci bani castigati usor! Acesta cred ca este visul oricarei femei: sa castige bani multi, cat mai repede si cat mai usor. Ei bine, uite asa este jobul de model de videochat la Heylux: stai cate 7, 8 sau 9 ore pe zi online si castigi intre 300 si 800 de lei din socializare si “vrajeli” pe internet.

Iubesc sa fiu tratata ca o printesa in timp ce castig sume uriase de bani

Pe langa asta, Heylux este atat de bun ca si angajator incat pune la dispozitia mea si soferite care se ocupa cu transportul meu gratis (nu trebuie sa maid au bani pe autobuze, taxiuri si asa mai departe), sedinte de machiaj si sedinte foto gratis, training, conditii de munca, cursuri de limba engleza si franceza, accesorii… Si lista continua!

Practic, sunt tratata fix ca o printesa la Heylux, si de asta are nevoie orice femeie. Sau tu n-ai vrea venituri de peste 6.000 de lei in fiecare luna si o viata lejera, plina de bucurii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.