De unde am aflat de jobul in videochat de la Heylux Iasi

0
2193

Poate o sa para ciudat modul in care am aflat despre jobul de la Heylux, pentru ca nu foarte multa lume stie de aceste lucruri, dar pe mine m-a ajutat foarte mult. Oricum sunt multi tineri in ziua de azi care intra pe forumuri si diferite chaturi, asa ca nu e asa mare problema ca eu m-am angajat la Heylux datorita unui forum.

Voiam mai multe detalii despre videochat si ce face romanu’ cand are nevoie de informatii? Intra pe internet, normal. Am intrat pe internet si am gasit acest forum de videochat, iar apoi mi-am facut curaj sa pun si eu niste intrebari pe acolo, ca vazusem ca multa lume intra si vorbea.

Un forum m-a ajutat cu niste raspunsuri despre videochatul

 

Am zis ca daca tot e asa de populat, ce are daca intru si postez si eu un subiect, macar sa-mi incerc norocul, poate-mi raspunde cineva. Cred ca mi s-a raspuns tot in aceeasi zi la intrebare, ca voiam sa aflu despre videochatul din Iasi.

Primisem mai multe raspunsuri, de fapt, printre care si un link catre un site. Am intrat pe site-ul acela si asa am descoperit Heylux. De fapt, pagina lor web. Incepusem sa dau scroll, sa citesc pe acolo si-am aflat o multime de lucruri. Cum se procedeaza in videochat, cat se castiga la Heylux, care sunt conditiile de munca…

Aveam totul acolo “mura in gura” ca sa zic asa, adica nu trebuia sa ma mai duc prin alte parti sa ma interesez, aveam tot ce-mi trebuia. Recunosc, nici n-am stat sa citesc asa multe cand am vazut acolo: intre 300 si 800 de lei zilnic, bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei+BONUSURI DE ANGAJARE.

Cand am aflat cati bani se castiga la Heylux, am vrut neaparat sa lucrez

 

N-am de ce sa fiu ipocrita, banii si oferta financiara de la Heylux au fost primele care mi-au sarit in ochi. De cum am vazut sumele acelea, am si pus mana pe telefon. Trebuia sa ma angajez si eu! Sau macar sa vad cum este, sa incerc. Nu aveam ce sa pierd.

Dupa cum vezi, nu e cine stie ce poveste. Am aflat ca se fac angajari in videochat la Heylux de pe un forum, dar fiindca sunt atat de multumita de acest job, mai intru si-n ziua de azi si mai raspund si eu celor care au nevoie de ajutor pe forum. De ce sa nu fac asta, daca datorita forumului castig la Heylux sume de bani in fiecare zi?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.