Distractiile si vacantele sunt ceva obisnuit de cand lucrez la Heylux

0
1836

Pentru o fata cu un job obisnuit in Iasi nu este asa de normal sa mearga in fiecare luna in vacanta, sa se distreze in fiecare zi sau sa aiba parte numai de relaxare si rasfat. De fapt, pentru niciun om nu este ceva normal, deoarece toti isi planuiesc vacantele o data pe an, iar unii nici atat. La mine, insa, este ceva absolut normal sa-mi permit vacante si distractii in fiecare luna datorita jobului in videochat la Heylux.

Exista oameni pro si contra acestui domeniu de munca, insa cei care sunt contra nu inteleg cat de avantajos este acest job la Heylux. Nici eu nu intelesesem prea multe pana sa ma angajez aici. Aveam si eu cu totul alte idei si conceptii, insa asta s-a schimbat odata cu angajarea in videochat aici.

Acum imi place jobul in videochat mai mult ca oricand

Lucrand aici ca model de videochat, a fost inevitabil sa nu cunosc acest domeniu de munca. Am vazut zi de zi cum este sa faci asta, ce inseamna sa faci asta. Si am ajuns sa iubesc asta in fiecare zi cate putin. Oricum nu este greu pentru o fata sa iubeasca jobul de la Heylux.

Multe din ele iubesc Heylux chiar de prima data cand pasesc in acest studio de videochat din Iasi, numai pentru aspectul interiorului de aici si pentru conditiile de munca puse la dispozitie. E atat de frumos sa lucrezi intr-un studio atat de elegant precum Heylux, incat n-ai cum sa nu fii cucerita cu totul.

Eu am iubit treptat tot ce mi s-a pus la dispozitie in acest studio si am ajuns sa depind de acest job in Iasi, dar intr-un sens bun. La Heylux castig bani zilnic si nu muncesc decat cate 7, 8 sau 9 ore aici. Programul de munca este flexibil iar pentru mine e extraordinar sa castig zilnic peste 300 de lei doar pentru ca fac videochat, care mi se pare super usor.

Viata mea cu Heylux Iasi este ca o vacanta continua

Conditiile, banii, corectitudinea, respectul, legalitatea… tot ce vrei tu de la un job poti gasi in stare impecabila la Heylux, asa cum am gasit si eu. Acum sunt intr-o continua vacanta de cand lucrez la Heylux, si n-o spun pentru a ma lauda.

O spun pentru ca sunt fericita cum a ajuns viata mea, cum am ajuns eu sa fiu. Datorita unui job in videochat imi pot permite sa merg in Italia, Franta, Grecia, Antalia si oriunde in lume in fiecare luna si pot sa ma distrez zilnic fara sa ma gandesc la bani. Asta inseamna Heylux pentru mine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.