Fac cumparaturi zilnic in Iasi de cand castig bani din videochat la Heylux

0
2437

 Genti, pantofi de firma, parfumuri, coliere, bijuterii, haine noi, machiaje, fel si fel de lucruri feminine… cui nu-i plac lucrurile acestea?! Stii tu vreo fata care sa nu iubeasca macar unul din lucrurile mentionate de mine mai sus? Eu, personal, le iubesc pe toate si le am in fiecare zi daca vreau, de cand castig bani din jobul de la Heylux.

Pana sa castig bani din videochat la Heylux totul era limitat in viata mea. Din cei 1.080 de lei pe care ii castigam lunar, plateam facturile la curent, apa si asa mai departe, iar dupa asta si dupa ce cumparam mancare in casa, mai ramaneam cu maxim 400 de lei.

Daca inainte castigam 500 lei in jumatate de luna, acum ii pot avea zilnic

Din acei 400 de lei, trebuia sa dau bani pe drum la munca, bani cu care trebuia sa traiesc si restul lunii pana la urmatorul salariu. Deci daca voiam un parfum nou sau ceva mai frumos pentru mine, ori trebuia sa-mi pun pofta-n cui, ori sa imprumut bani, ori sa strang.

De imprumutat e mai greu pentru ca nu mi-a placut niciodata sa depind de altcineva, de strans la fel de greu pentru ca sunt cheltuieli si uite ca-mi mai ramanea sa-mi pun pofta-n cui. Ma uitam doar pe net la ofertele de acolo si cu atat ramaneam. Acum, in schimb, de cand am sume peste 6.000 de lei pe luna din videochat la Heylux, in fiecare zi ma rasfat.

Astazi, de exemplu, mi-am cumparat un parfum de la Dior. Bine, l-am comandat de pe internet pentru ca mi-e mai usor, insa acesta a costat 500 de lei. Inainte asta insemna jumatate din salariul meu, iar cu jobul de la Heylux poate insemna castigul meu dintr-o singura zi.

Jobul de la Heylux ma ajuta sa ma rasfat cu cele mai misto lucruri

Pentru ca, dupa cum bine stii, castigurile la Heylux sunt zilnice si datorita sistemului de plata de aici, orice model de videochat isi primeste incasarile la fiecare sfarsit de tura. Asa pot castiga eu in fiecare zi intre 300 si 800 de lei din videochat, fara griji si probleme.

Ieri mi-am cumparat un ceas nou de la Fossil, de exemplu. Si-n fiecare zi imi fac cate un mic rasfat de acest gen, din moment ce castig bani zilnic la Heylux. Deja am o multime dintre lucrurile la care inainte doar visam. E super sa pot intra pe net, de exemplu, si sa vad ceva ce-mi place si sa command acel lucru, pur si simplu, fara sa tin cont de bani. Pentru ca acum nu mai duc grija banilor de cand cu videochatul la Heylux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.