Ghici ce iubesc cel mai tare la videochatul de la Heylux!

0
2659

Daca ar fi sa intrebi pe fiecare fata in parte de ce a ales sa faca videochat, toate au motivele lor si sunt diferite unul de altul. La fel este si cu mine, eu am ales sa lucrez ca model de videochat la Heylux din motivele mele si niciodata nu m-am ferit sa spun acest lucru. Ba mai mult, consider ca fetele care lucreaza la Heylux o pot spune cu mandrie, pentru ca nu toate reusesc asa ceva.

Poate multa lume o sa spuna ca este usor sa te angajezi in videochat si nu trebuie sa fie o mandrie. Da, este usor, insa nu toate studiourile sunt atat de bune precum Heylux. Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi, tocmai de aceea spun ca este o mandrie. Fetele care sunt istete, se angajeaza aici.

Ma mandresc ca pot castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux

De asta ma mandresc eu, ca m-am descurcat si am ajuns sa castig zilnic intre 300 si 800 de lei in cel mai bun studio de videochat. Poate acum sigur o sa spui ca este din cauza aspectului meu, ca arat nu stiu cum si de aceea am reusit sa prind un loc liber la Heylux. Dar nu este asa deloc, pentru ca la Heylux este total opusul de ceea ce vei gasi in alte parti.

Heylux angajeaza fete simple, oneste, dragute. Poate asta o sa te socheze acum, dar acesta e adevarul. Si acesta este si motivul pentru care iubesc Heylux Iasi. Asta iubesc cel mai tare in acest studio de videochat, ca se pune accent pe omenie, pe corectitudine.

Aici nu vii si te angajezi intr-o companie pur si simplu si totul functioneaza dupa un mechanism. Aici nimeni nu ma trateaza ca pe un robot, aici simt ca este familia mea. Ori de cate ori pasesc in studio, vad numai chipuri prietenoase, care ma fac sa ma simt ca acasa.

La Heylux lucreaza doar femei si ma simt aici ca acasa

Poate este din cauza ca la Heylux lucreaza numai femei, nu stiu. Dar cert este ca am parte de lucruri minunate aici. Sunt tratata cu respect, cu admiratie pentru ceea ce fac, am parte de intelege si sustinere din partea managerei studioului, sunt libera sa fac ce vreau, plata se face mereu corect si nu am gasit nicio neregula pana acum.

Asta inseamna, de fapt, un job adevarat. Un job unde calitatile omenesti nu-si pierd valoarea, unde esti apreciata pentru ceea ce esti tu. Asa ma simt si eu la Heylux. Drept dovada sunt si castigurile, care sunt si foarte mari si le primesc in mod corect, asa cum mi s-a promis mereu. N-am cum sa nu iubesc jobul la Heylux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.