Hai sa-ti spun ce zi misto am avut azi la Heylux!

0
3227

Ziua de azi a fost, fara indoiala, cea mai misto zi de cand m-am angajat la Heylux ca model de videochat. Ce e drept, nu m-am angajat de mult, insa ceea ce s-a intamplat azi a fost de departe cel mai distractiv lucru. Distractiv pentru mine, iti dai seama… Ca poate ce-o sa-ti povestesc n-o sa ti se para si tie distractiv, desi ma indoiesc.

Parea o zi obisnuita la Heylux, in care veneam si ma logam timp de cateva ore, castigam cam intre 80 si 140 de dolari si aia era. Chiar nu ma asteptam la nimic in mod special, dar nici nu pot spune ca nu era bine si-asa cum era. Un castig de 140 de dolari zilnic nu este tocmai mic.

Oricarei fete din Iasi i-ar conveni sa se angajeze la Heylux

Cand stii ca n-ai facut decat sa asculti muzica, sa arunci cateva cuvinte pentru cativa membri de pe site-urile de videochat, sa te fastacesti putin in fata camerei pentru acesti bani, iti convine mai mult decat orice. Da-n fine, revenind la ziua de astazi, a fost ceva de vis!

M-a convins total ca jobul de la Heylux este pentru mine si ca nu-mi mai trebuie altceva prea curand. O masina a venit de la Heylux si m-a condus la studio, ca de obicei, iar dupa ce fetele m-au machiat, ma asteptam sa fie o zi ca toate celelalte. Ei bine, nu.

Imediat ce m-am logat, a venit un admirator online pe pagina mea. Initial, am zis ca e un ciudatel, ca nu prea vorbea. Dupa aia, a dorit sa vorbim doar noi doi, asa ca am trecut pe chatul platit pe minut al site-ului. Adica el platea la minut ca sa socializeze cu mine, mai exact.

Ce de lucruri distractive am facut azi, si-am castigat si multi bani!

Din gluma in gluma, ne-am luat la vorba si-am jucat tot felul de jocuri cu adevar si provocare, ne-am uitat la filme, am ras, am citit glume de pe net si-a fost belea. Vreo 7 ore am ras incontinuu, nu-mi venea sa cred ca jobul acesta poate fi atat de distractiv.

Fetele ma auzisera de alaturi si ma intrebau cand am terminat tura ce era asa amuzant de radeam incontinuu. A fost MARFAAA, si plus de asta, am primit si vreo 170 de dolari numai ai mei de pe urma acestui chat pe care l-am avut cu admiratorul online respectiv. Se merita sa raman la Heylux, total!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.