Hai să-ți spun cum câștig eu la Lucky Studio 300 de lei pe zi pe profilul Non Adult!  

0
2428
lucky studio

 

       De când mă ştiu, am fost mai timidă şi mai fricoasă. Din acest motiv, nu prea am avut succes la multe joburi, pentru că trebuia să fiu ori prea rapidă, ori fără principii. Nu mi se potrivea nimic, eu fiind mai liniştită. La Lucky Studio am găsit refugiul mult aşteptat. Nu am putut să cred că sunt acceptată la un job pentru ceea ce sunt, mai ales că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Acum o să crezi că mă contrazic pentru că la început am spus că sunt timidă, dar m-am angajat ca model de videochat. Să fii model de videochat nu înseamnă neapărat să te dezbraci, sau să faci ceva indecent. Cei de la Lucky Studio mi-au înţeles timiditatea şi m-au lăsat să intru pe site-uri cu profil non-adult. Practic, eu toată ziua stăteam şi conversam, timp de 7, 8 sau 9 ore. Pentru că şi programul era în funcţie de cum mi-l doream.

Pentru acest profil, managera de la Lucky Studio mi-a zis de la început că trebuie să am abilităţi deosebite de conversaţie şi o cultură generală vastă. Asta nu a fost o problemă pentru mine, având în vedere că toată viaţa m-am ocupat cu cititul cărţilor. Având şi facultate în paralel, am vrut să lucrez 5 zile pe săptămână, câte 4 ore, pe tura de noapte.

Trebuie să spun că una din cele mai plăcute experienţe pe care le-am avut în viaţa mea este Lucky Studio Iaşi. În fiecare seară, îmi făceam noi prieteni, cu care purtam sute de discuţii. Niciodată nu mă plictiseam, pentru că mereu apăreau cu ceva nou. Această experienţă mi-a redat şi încrederea în mine, făcându-mă să mă simt mai frumoasă. Admiratorii mei mă complimentau zi de zi, şi timiditatea mea a dispărut uşor, uşor.

Pe lângă faptul că mi-am ales programul şi felul site-ului de pe care lucrez, mai câştigam şi 300 de lei pe zi. La fiecare sfârşit de tură, banii îmi erau trimişi în contul bancar. Astfel, viaţa pe care o duceam era foarte confortabilă şi relaxantă. La Lucky Studio m-am redescoperit, sunt liberă să fac ce îmi doresc aici. Am învăţat să fiu feminină, senzuală şi, cel mai important, am învăţat să cuceresc.

Faptul că sunt înconjurată de femei mi-a dat o oarecare siguranţă, pentru că ştiu că sunt înţeleasă pentru ceea ce fac şi am intimitatea mea. Lucky Studio este locul perfect pentru mine. Şi deşi pare greu de crezut, am un salariu de 5.500 de lei pe lună, doar pentru că ştiu să vorbesc şi sunt amabilă cu admiratorii mei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.