Iata cum se castiga banii din videochat la Preziosa!

0
3569
preziosa iasi
preziosa iasi

Cel mai simplu si usor mod de a castiga bani este videochatul la Preziosa. Pentru mine, bineinteles. Desi stiu ca asa este si pentru celelalte fete, insa eu vorbesc din punctul meu de vedere. Metoda mai simpla de a castiga bani in fiecare zi nu exista si nu va exista niciodata pentru mine.

Mai ales ca modul in care eu castig bani la Preziosa este unul demn de invidiat. In primele mele zile de videochat la Preziosa am avut norocul sa intalnesc online niste admiratori foarte galanti, care ma viziteaza online inca de pe atunci. Acesti admiratori virtuali cheltuie in fiecare zi sume imense de bani pentru mine.

Banii la Preziosa se castiga mai simplu decat iti poti imagina

preziosa iasi
preziosa iasi

Pentru ce, mai exact? Pentru a putea chatui cu mine. Am fost atat de lipicioasa si de naturala inca de la inceput, incat am atras cu asta si i-am facut sa isi doreasca sa ma cunoasca mai mult. Si cum altfel sa ma cunoasca, daca nu prin socializare?

Ore intregi de chaturi private (care-s platite), in care vorbeam despre mine, despre intamplari din viata mea, despre ce le place lor sa faca si asa mai departe. Orele trec usor cand vorbesc si ma distrez astfel, iar fara sa realizez se termina tura mea de 8 ore si-mi primesc banutii castigati.

Mi-am obisnuit admiratorii online asa si acum foarte putini sunt cei care vor lucruri diferite decat cele pe care mi le doresc eu. In general, acestia fac cam tot ce imi doresc eu, iar eu imi doresc ca ei sa ma tina de vorba cat mai mult si sa fiu si platita pentru asta.

Vezi cat de usor poate fi videochatul in studiouri precum Preziosa Iasi? Nu te gandi ca-s singura care castiga bani in acest fel din videochat. In acest studio unde lucrez eu, majoritatea fetelor asa castiga: din vorbe dulci.

Din zambete si vorbe dulci pot castiga peste 300 lei zilnic la Preziosa

preziosa iasi
preziosa iasi

Pentru ca, la urma urmei, asta inseamna sa fii model de videochat: sa ai multa vrajeala, multa imaginatie si sa ai cuvintele la tine. Daca ai asta, poti arata oricum vrei, poti avea orice varsta vrei, nu conteaza, vei castiga bani indiferent de orice. Vreau sa spun ca nu este un standard stabilit pentru a castiga bani din videochat.

Orice fata care stie sa zambeasca frumos si stie sa vorbeasca putina engleza poate castiga o multime de bani la Preziosa, asa cum castig si eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.