Imi cumpar cele mai misto lucruri din mall datorita jobului in videochat!

0
2752
heylux iasi
heylux iasi

 De mica am considerat ca o femeie trebuie sa se poarte foarte eleganta si prezentabila in societate, indiferent de orice. Admiram prin reviste fel si fel de modele si-mi doream sa ajung si eu ca ele intr-o zi. Insa vezi tu, eleganta asta costa bani, multi bani, iar foarte putine joburi sunt precum cel de la Heylux.

Eu sunt norocoasa ca am gasit jobul de la Heylux si-mi permit aceste lucruri. Dar alte fete care nu lucreaza la Heylux? Stiu. Lucreaza pe 1.000 de lei lunar si se chinuie cu tot felul de lucruri ieftine din bazar, cand ar putea sa aiba cele mai frumoase si scumpe lucruri de prin mall-uri.

Cel mai bun lucru fost sa ma angajez in videochat la Heylux

heylux iasi
heylux iasi

Oricum, nu incerc sa invinovatesc pe nimeni, fiecare cu ce poate. Dar, din moment ce exista jobul de model de videochat si se castiga atatea mii de dolari de pe urma acestuia, de ce n-ai profita ca si fata? Eu asta am facut si chiar nu-mi pare rau deloc. Consider ca este cel mai bun lucru pe care as fi putut sa-l fac vreodata: sa ma angajez ca model de videochat la Heylux Iasi.

Deoarece eu nu trebuie sa ma stresez de modul in care arat cand ies in oras. Daca ma “tratez” numai cu saloane si spa, masaje, tratamente faciale, cumparaturi din cele mai scumpe magazine din mall si cele mai rafinate machiaje, n-am de ce sa-mi fac griji.

Stiu ca arat impecabil. Dar asta o datorez numai si numai banilor pe care reusesc sa ii castig zilnic la Heylux. Cand spun “zilnic”, chiar zilnic inseamna. Nu exista o zi in care sa nu castig macar 200-300 de lei la Heylux Iasi. Si daca e sa castig 200 de lei intr-o zi, o consider zi proasta.

In zilele mai slabe castig cel putin 200 lei pe zi la Heylux. In rest, am mai mult

heylux iasi
heylux iasi

Pentru ca-s obisnuita sa castig mult mai mult. Atat de mult, incat daca intr-o zi nu merg sa-mi cumpar un pantof nou, un parfum, o bluzita, un fard sau ceva, nu ma simt bine :))). Chiar ma bucur de sume foarte mari de pe urma acestui job si nu am ce sa reprosez.

Viata mea a ajuns intr-un punct in care am ce-mi doresc si nu cer nimic mai mult. Nu stiu cum va fi mai tarziu, insa eu vreau sa ma bucur de jobul de la Heylux atat de mult timp cat pot, pentru ca va fi mereu in avantajul meu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.