In primele 8 saptamani la Heylux, am primit 80% comision zilnic!

0
3112

Ma bucur ca atunci cand spun “Heylux”, majoritatea fetelor deja stiu despre ce e vorba si sunt constiente ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi. Motivele pentru care Heylux este cel mai bun sunt multe, care se observa inca de la inceputul angajarii in videochat.

Eu n-a trebuit sa astept prea mult pana sa-mi dau seama de ce Heylux este cel mai bun. De fapt, nu am asteptat deloc, pentru ca din prima am avut parte de cele mai super avantaje in videochat. Unul din aceste avantaje care m-a facut sa fiu foarte fericita a fost faptul ca Heylux mi-a oferit un comision de 80% din castigurile in videochat.

O sa fii uimita sa afli cat castigi din videochat la Heylux

Stiu ca probabil tu esti obisnuita sa auzi de comisioane de 30, 40, maxim 50% din castiguri, de aceea acest lucru o sa te uimeasca. Insa asa este, in primele mele 8 saptamani lucrate in videochat la Heylux am avut parte de 80% din castigurile mele. Cine nu s-ar bucura de asa ceva?

Mai ales cand stii ca Heylux este atat de stralucitor si are amenajari atat de elegante si frumoase in interior, in care ai toate conditiile de munca si totul iti este pus la dispozitie. Ti-e mai mare dragul sa stii ca ti se ofera toate aceste lucruri si ca ai si 80% comision din castigurile in videochat.

Datorita acestui comision atat de mare, am putut sa castig bine chiar de la inceput. Cum media castigurilor la Heylux este intre 300 si 800 de lei in fiecare zi, eu castigam aproximativ 410 lei in fiecare zi. Aceasta suma insemna 80% din castigurile mele. Super, nu?

Castig indeajuns de multi bani in fiecare zi incat sa nu-mi fac griji

Acum probabil te vei gandi ce s-a intamplat dupa cele 8 saptamani in care am avut un comision de 80%. Pai acest lucru s-a intamplat pentru a ma ajuta pe mine sa ma obisnuiesc cu videochatul, cu admiratorii online si cu modul de a castiga bani. Dupa 2 luni in care am facut asta, am trecut la un comision de 50% din castiguri la Heylux.

Lucru care oricum nu m-a afectat deloc, pentru ca in 2 luni am acumulat indeajuns de multa experienta incat sa castig chiar mai mult decat am castigat in primele doua luni. Plus de asta, Heylux imi pune la dispozitie si-un sistem de bonusare prin care primesc saptamanal sume intre 300 si 3.000 de lei, deci tot la acelasi comision pot ajunge. E foarte usor!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.