Iubesc faptul ca jobul de la Preziosa ma ajuta sa-mi fac familia fericita

0
3748

De ceva timp, locuiesc cu cele doua surori ale mele, care sunt mai mici decat mine, iar asta inseamna ca au si mai multe nevoi decat mine. Eu am 28 de ani, iar ele sunt putin mai mici, dar le iubesc atat de mult incat tot timpul am vrut sa le ofer tot ce e mai bun, pentru ca sunt precum o mama pentru ele. Si sincer, fara jobul de la Preziosa, nu stiu cum as fi reusit sa o scot la capat cu ele.

Aveau nevoie de recuzite la liceu, de haine, de incaltaminte, telefon si asa mai departe. Iar pe langa asta, mai aveam si facturi de platit. Iar cu jobul meu nu faceam fata, acesta este adevarul. In acest fel m-a ajutat Preziosa, dandu-mi un job in Iasi la care pot castiga lunar mai mult de 5.600 de lei, in vreme ce la vechiul job abia reuseam sa am 1.500 de lei.

De ce am renuntat la vechiul job in favoarea celui de la Preziosa

De asta am renuntat la tot si m-am decis sa fac videochat la Preziosa, atat pentru surorile mele, cat si pentru mine, deoarece si eu am anumite nevoi la randul meu. Vreau sa spun ca de cand m-am angajat la Preziosa ca si model de videochat, parca fericirea nu mai pleaca din viata mea!

Recent, a fost ziua de nastere a uneia din surorile mele, iar ea si-a dorit tot timpul un ceas mai frumos si un telefon. Vazuse la o colega de ai ei ca a primit un ceas Fossil si un Smartphone, asa ca bineinteles ca a vrut si ea. Am putut s-o refuz? Desigur ca nu! Pentru ca din jobul de la Preziosa castig zilnic peste 300 de lei si mi-am permis.

I-am cumparat ceasul pe care si l-a dorit si telefonul, fara sa clipesc! Pentru ca stiu ca si le dorea de ziua ei de nastere, iar avand acest job la Preziosa nu mai este o problema pentru mine sa castig foarte multi bani.

Le pot cumpara surorilor mele tot ce le doreste inima si sunt fericite!

Si chiar daca ziua de nastere a celeilalte surori este peste cateva luni, m-am decis sa-i cumpar si ei o pereche de pantofi noi si o rochita, pentru ca fusese invitata la o petrecere, iar eu am vrut sa arate ca o printesa. Nu stiu cum sa explic, dar este o senzatie uimitoare sa-ti poti face membrii familiei tale sa zambeasca.

N-as fi crezut ca banii pot cumpara atat de multe lucruri, da rasa este. Pana si eu sunt mai fericita de cand fac videochat la Preziosa, pentru ca mi-am schimbat garderoba, mi-am cumparat zeci de lucruri si acum vreau sa-mi iau si o masina. Nu lucrez la Preziosa decat de 4 luni, asa ca am tot timpul din lume sa imi cumpar tot ce vreau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.