Jobul de la Preziosa imi aduce banii care ma ajuta sa stau intr-o chirie de lux

0
2989

Fetele care merg la facultate in chirie sau locuiesc singure pur si simplu si au un job mai slabut cu care se descurca, o sa inteleaga tot ce vreau eu sa spun acum. Eu pana sa lucrez la Preziosa in videochat, am schimbat de zeci de ori chiriile in Iasi. Si oricine sta in chirie stie cate tepe iti poti lua.

Ba nu sunt conditii bune, ba este frig, ba nu este mobilat, ba nu este curat si uite asa ajungi sa te nemultumeasca totul. Eu am avut fel si fel de chirii si ma saturasem, dadeam si cate 500-600 de lei pe luna numai pe chirie si nu se merita deloc. Voiam si eu un apartament mai luxos, unde sa am toate conditiile.

Cati bani castig la Preziosa din videochat nu voi mai castiga niciodata

Vorba aia: Dau un ban, dar stau in fata! Eu voiam am un job in Iasi la care sa castig destui bani incat sa pot duce o viata decenta, fara chirii care ma bagau in depresie. Iar daca vorbim deja de apartamente de lux, chiria acestora depaseste 300 de euro din start.

Ori eu nu castigam uneori nici macar 300 de euro pe luna. Asta ma contrazicea pe mine si asta m-a si facut sa vreau sa fac videochat la Preziosa, nevoia de bani. Nevoia de bani m-a adus in cel mai serios studio de videochat din Iasi, insa nu-mi pare rau deloc. Sunt chiar fericita ca am ajuns sa colaborez cu acestia ca model de videochat.

Cate invat aici in fiecare zi si cati bani castig din videochat in acest studio nu o sa mai intalnesc niciodata la un alt job in Iasi, nici in Romania. Daca pana si eu, care ma consideram incapabila de a castiga sume atat de mari de bani, castig in fiecare zi peste 395 de lei la Preziosa din videochat, ce pot sa mai spun?

Imi permit sa stau intr-o zona rezidentiala, intr-un apartament luxos

Asta, plus cate un bonus de 500 de lei in fiecare duminica, ajung sa am venituri lunare de ma face sa ma gandesc cum oare am ajuns sa am o viata atat de frumoasa dintr-odata. Depasesc lejer suma de 5.500 de lei in fiecare luna si asta ma multumeste pe deplin.

Stii ce inseamna asta, nu? Inseamna ca mi-am permis, in sfarsit, sa ma mut intr-un apartament intr-o zona rezidentiala, cu priveliste, cu conditii si tot ce mi-a trebuit vreodata. In sfarsit traiesc si eu asa cum trebuie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.