Jobul de la Preziosa ma scuteste de cheltuielile cu transportul in Iasi

0
2601

Tot timpul mi-a fost foarte greu cu munca si castigatul banilor, pentru ca eu-s dintr-o comuna din  apropierea Iasiului si trebuia sa fac mereu naveta. Hai ca vara poate mai mergea sa fac naveta, dar iarna e oribil sa mergi pe frigul ala sa cauti ocazii sau autobuze! Plus ca se pierdea timpul, banii…

Din salariul pe care-l aveam, vreo 200 de lei dadeam pe transportul lunar. Nu era jumatate din salariu, dar un sfert acolo tot era. Se duceau multi bani aiurea pe asta, oricum, si nici nu-mi convenea ca pierdeam multe ore. Crede-ma ca fara Preziosa si jobul de aici nu stiu ce m-as fi facut.

Anul acesta am descoperit jobul de la Preziosa si mi-a adus noroc

Abia ce-am descoperit si eu acest job anul acesta si ma bucur din plin de el. Motivul principal pentru care m-am angajat la Preziosa a fost transportul gratis, recunosc. Auzisem de pe la nu stiu cine ca acestia asigura transportul modelor de videochat si-am fost interesata sa aflu mai multe detalii.

In momentul in care am dat un telefon pentru interviu la Preziosa, am intrebat cum se procedeaza cu transportul si mi-au spus ca o masina vine de la studio si ma ia de acasa, apoi ma aduce inapoi la sfarsitul turei de munca. Nici nu m-a mai interesat altceva, am vrut sa incerc acest job.

Acum c-am vazut si cum sunt conditiile de aici, in ce fel lucrez, cum si unde, cati bani castig, e deja altceva… mi-au depasit asteptarile cu totul, iar bucuria mea este ca nu mai am stres deloc din privinta transportului. Economisesc foarte mult in fiecare luna si e si mai relaxant sa stiu ca vine masina dupa mine.

Ma bucur ca pot castiga multi bani si nu mai fac nici naveta

Nu mai fug prin casa stresata ca pierd autobuzul :))) si nici nu mai merg in frig, asta e cel mai important. Ajung in siguranta mereu acasa, pentru ca soferita de la Preziosa se ocupa de asta. Sunt multe avantaje ca model de videochat la Preziosa, acesta e adevarul.

Dar pe mine ma intereseaza in special faptul ca pot castiga intruna bani, am venituri ce depasesc lejer suma de 4.900 de lei in fiecare luna si naveta nu mai este problema mea acum. Mi-am urmarit interesul cu acest job in Iasi si nu pot descrie cat de multumita sunt! Sincer, nici nu mai vreau altceva, sunt linistita cu viata pe care-o am in acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.