La Lucky Studio am jobul care m-a ajutat sa merg in multe vacante

0
3136

Anul acesta am mers in mai multe vacante decat mi-as fi putut inchipui vreodata. Cu cateva luni inainte sa ma angajez la Lucky Studio nici macar nu-mi permiteam sa visez la vreo vacanta pe o insula sau undeva unde e foarte frumos, pentru ca nu era stilul meu de viata.

Viata mea inainte de jobul de la Lucky Studio insemna doar munca, munca si iar munca. Nu stiam ce e aia relaxare, distractie, vacante. Ma gandeam ca vacantele ti le planuiesti odata la cativa ani, si atunci in doar cateva zile, pentru ca nu-ti permite munca sa lipsesti mai mult.

Abia cu jobul de la Lucky Studio am inceput sa merg in vacante

Pe scurt, inainte sa fac videochat la Lucky Studio, nu mergeam nicaieri, stateam doar acasa. De fapt, niciodata nu am mers. Imediat ce m-am angajat la Lucky Studio, mi-am permis deja prima mea vacanta. Prima locatie pe care am ales-o a fost Turcia. Mereu m-au pasionat aceste locuri, asa ca am decis sa merg 4 zile acolo.

Cu liberul nu a fost o problema la Lucky Studio, pentru ca puteam sa-mi iau concediu atunci cand voiam, nu asta era problema. Femeile de la Lucky Studio sunt foarte permisive, niciodata nu mi-au interzis nimic. Ba chiar mai mult, de la inceput mi-am ales ce program de munca asa cum am vrut.

Program pe care il pot schimba mereu, de altfel. Pot avea un job in functie de prioritatile mele, nu trebuie sa mai stau mereu cu stres ca jobul imi mananca tot timpul. Plus ca la Lucky Studio nu lucrez decat 8-9 ore pe zi, deci am tot timpul din lume si pentru mine si alte lucruri.

Turcia, Grecia si Italia sunt doar cateva din tarile vizitate de mine!

Dupa vacanta din Turcia, mi-a placut atat de mult incat am cumparat bilete si pentru Italia, apoi Grecia si tot asa. In doar 3 luni la Lucky Studio am mers in atatea vacante cat n-am fost in toata viata mea. Acum s-a terminat vara si nu prea mai am eu nevoie sa mai merg in vacante pe undeva, vreau sa ma axez pe videochat, sa strang niste banuti.

As vrea sa merg la iarna undeva intr-o tara unde e frumos de Craciun, unde sunt sarbatori, traditii, jocuri si toate cele. Oricum nu e mare graba, la cati bani castig aici pot sa merg oricand unde vreau. Ah, sau nu am spus cat castig? Eh, nu e mare secret ca la Lucky Studio se castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, toate fetele stiu asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.