La Lucky Studio, m-am angajat in videochat pentru ca sa nu-mi mai fac griji in privinta banilor

0
2920

Nici bine nu se termina luna ca eu deja incepeam sa fiu stresata pentru ca terminasem banii din salariu dupa cateva zile dupa ce-i primeam. Si nu e din cauza ca as fi eu iresponsabila, ci pentru ca erau putini iar eu trebuie sa mai am grija si de fratele meu, care vrea si aia, vrea si cealalta, iar eu nu-i pot refuza nimic pentru ca este mic. Pentru el m-am si angajat la Lucky Studio Iasi, pentru a-i oferi totul.

Acum cativa ani am ramas sa am grija de fratele meu si atunci a fost si momentul in care m-am angajat la o agentie de publicitate. Ma simteam super norocoasa, pentru ca la aceasta agentie castigam 1.500 de lei lunar si mi se parea ca nu se poate mai bine de atat. Adica auzeam fete care munceau ca si vanzatoare sau altceva si abia aveau 1.000 de lei salariu.

Lucky Studio a aparut in momentul in care nu mai faceam fata

_woman-working-5

Asa ca eu, in comparatie cu ele, credeam ca stau bine la subiectul “salariu”. Asta am crezut, bineinteles. Cand am vazut ca numai chiria e 500 de lei, facturile vreo 300-400 de lei, incepusem sa-mi fac griji. Mai ramaneam cu foarte putini bani, din care luam mancare si ii mai faceam mofturile uneori fratelui meu mai mic.

Am si ajuns sa nu-mi pot cumpara o bluza noua sau altceva, pentru ca nu-mi permiteam sa ma gandesc la mine cand imi grija mea mai era cineva si eu aveam doar 1.500 de lei salariu. De asta am decis sa renunt dupa doi ani de munca si lipsuri la acel job si sa fac videochat la Lucky Studio.

Oricum jobul de model de videochat la Lucky Studio este de 100 de ori mai usor decat orice alt job in Iasi. Cel putin asta consider eu. Adica de cand m-am angajat aici, lucrez doar 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana. Am propriul program, nu lucrez in weekend, castig zilnic 320 de lei si am grija si de fratele meu.

Mai bine castig 5.600 de lei la studio, decat 1.500 lei in alta parte

Mie nici ca-mi mai trebuia altceva. Sa trec de la un salariu de 1.500 de lei la un venit de peste 5.600 de lei la Lucky Studio mi se pare o realizare! Si este, daca stai sa te gandesti bine. Nu cred ca sunt multe fete in Iasi care sa castige cum castig eu din videochat la Lucky Studio.

Si stii ce? Mai bine fac aici videochat si toata lumea e fericita, fratele meu ca are totul si eu ca ma pot distra, pot merge in vacante si la cumparaturi, decat sa tot fi trait in lipsuri toata viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.