Lucky Studio- 1.000 de lei bonus la contractul de 6 luni

0
3256
Lucky Studio

 

 

       Angajările în domeniul videochatului sunt multe, însă eu nu mi-am dorit să mă duc la primul studio care face o ofertă. Mi-am dorit să mă angajez la cel mai bun studio, care promite multe, dar le şi îndeplineşte pe toate, în acelaşi timp. Eram conştientă că în multe locuri mi se poate întâmpla să găsesc altceva decât mi s-a spus.

De aceea, am fost precaută în alegeri şi m-am angajat la Lucky Studio Iaşi. Am văzut că acest studio oferă cam tot ce îşi doreşte o femeie, iar asta m-a atras foarte mult. Lucrez aici doar de 4 luni, însă fiecare promisiune făcută a fost dusă la bun capăt de Lucky Studio. Chiar dacă nu este vorba de mult timp, sunt sigură că acesta este studioul cel mai potrivit pentru mine.

Am vrut să semnez un contract de 6 luni, la care Pachetul Bonus era în valoare de 7.320 lei. Aceşti bani se împărţeau în două, 1.000 de lei bonus de angajare direct în mână şi restul sub formă de servicii. Mi-a plăcut foarte mult această idee, deoarece m-au scutit de foarte multe cheltuieli. Mi-au asigurat prin contract tot felul de servicii de make-up, de înfrumuseţare, şedinţe foto, accesorii, şi transport şi cursuri gratis.

Făcând un calcul rapid, toate aceste lucruri m-ar fi costat foarte mult dacă nu mi le-ar fi asigurat studioul. Faptul că le-am primit gratis din partea lui Lucky Studio a fost o dovadă a seriozităţii şi a interesului pe care acesta şi-l dă în faţa modelelor. Este un lucru foarte important să mai găseşti angajatori care să dorească binele angajatului, în primul rând.

Din urma acestui contract, beneficiile de care am profitat au fost multe. Printre acestea, a fost şi posibilitatea unui salariu zilnic între 300 şi 800 de lei. Bani care, adunaţi în 20 de zile de muncă, înseamnă foarte mult. Pot să depăşească foarte uşor suma de 5.000 de lei lunar, ceea ce este ideal.

Programul pe care urma să-l respect a fost creat de mine, pentru că Lucky Studio mi-a permis să aleg singură în ce zile vreau să lucrez. De fapt, nu numai zilele, dar şi numărul orelor. Astfel, eu nu mai aveam nicio grijă, fiindcă Lucky Studio m-a scăpat de stresul unui job solicitant. Când am împlinit 30 de zile lucrate alături de lucky Studio, am primit şi bonusul de angajare promis. Cei 1.000 de lei adunaţi la suma de 5.600 de lei câştigată într-o lună au fost de mare ajutor. Mulţumesc, Lucky Studio, pentru că mă bucuri zilnic cu cele mai avantajoase lucruri!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.