Lucky Studio – cel mai potrivit job pentru câştiguri mari în videochat

0
3481
luckystudio.ro

Lucky Studio Iaşi este cea mai bună alegere a unei femei, indiferent de ce obiective are. Orice lucruri care mi se păreau imposibile au devenit posibile prin jobul de la Lucky Studio. Eu personal, ştiu că nu mai vreau să lucrez în altă parte.

A fost un lucru pe care mi l-am dorit foarte tare dintotdeauna. Eu sunt o fire mai romantică şi mi-am dorit să îi fac o surpriză logodnicului meu. De aniversarea noastră, mi-am dorit să merg în Santorini, una din cele mai romantice insule din Grecia. A fost uimitor cât de repede am obţinut banii pentru această vacanţă cu Lucky Studio.

Mi-au pus la dispoziţie toate condiţiile necesare şi tot ajutorul, în orice privinţă, pentru a putea să fi un model apreciat ale cărui câştiguri să fie mari. Pentru Lucky Studio este esenţial ca modelele să fie ajutate să ajungă în top şi să câştige cât de mult îşi doresc. De aceea, eu iubesc acest studio.

Cu plata la zi, eu am reuşit să câştig în prima lună câte 300 sau 400 de lei pe zi. A fost foarte mulţumitor, având în vedere că încă învăţam. Cu Lucky Studio, evoluţia mea este progresivă, iar cunoştinţele şi abilităţile mele sunt din ce în ce mai benefice. Cu cât fetele care se ocupă de training mă învăţau tot mai multe, cu atât deveneam mai bună.

Atât de bună, încât în doar 3 luni, mă lăudam deja cu câştiguri de câte 700-800 de lei pe zi. Pentru că aveam bani zilnic, mi se oferea şi ocazia să economisesc mult. Este mult mai bine să primesc banii aşa, decât la lună. Pentru că aş fi cheltuit toţi banii în doar câteva zile după ce primeam salariul. Tocmai de aceea, Lucky Studio a abordat această strategie cu plata la zi, pentru a nu rămâne nimeni fără bani.

Economiile au fost şi mai mari graţie celor de la Lucky Studio, care mi-au garantat lucruri gratis. Nu a mai trebuit să plătesc transportul de la muncă până acasă, căci Lucky Studio mi-a asigurat câte o şoferiţă care să mă conducă mereu cu maşina. De altfel, nici pe machiaj şi şedinţe de înfrumuseţare nu mai dădeam niciun ban. Contractul semnat la studio mi-a asigurat tot felul de tratamente şi şedinţe.

Cu tot cu bonusurile săptămânale care începeau de la 300 de lei şi ajungeau la 3.000 de lei, eu am economisit o sumă uriaşă de bani. Am fost şi în Santorini în final, dar cu banii pe care îi obţin la Lucky Studio, acum merg oriunde. Aceste locaţii nu mai sunt vise pentru mine, sunt mini vacanţe pe care Lucky Studio Iaşi mi le oferă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.