Lucky Studio Iaşi – jobul 100% legal în toate privinţele

0
2662
luckystudio.ro

Foarte multă lume are impresia că lumea videochatului înseamnă ceva ilegal. Nu ştiu în ce cazuri sau în ce privinţe este ilegal, dar ştiu că la Lucky Studio totul e legal. Sinceră să fiu, având în vedere că mă aflu în cel mai bun studio de videochat din ţară, nici nu mă interesează să ştiu cum este în altă parte. Sunt foarte mulţumită de condiţiile de la Lucky Studio Iaşi.

În acest job, am căutat să pot fi în siguranţă şi să mă pot proteja din punctul de vedere al legii, în primul rând. Am ştiut că doar la Lucky Studio pot găsi tot ceea ce vreau, de la legalitate, până la discreţie şi confidenţialitate. Nu sunt genul de femeie care îşi doreşte să se laude în faţa tuturor cu ceea ce are şi ce face. Mi-a plăcut dintotdeauna discreţia, iar ceea ce e al meu să fie doar al meu. Lucky Studio mi-a respectat mereu această dorinţă, m-a respectat pe mine.

Primul pas spre a-mi dovedi că necesităţile mele sunt pe primul loc pentru ei a fost făcut de Lucky Studio: mi-a dăruit propria cameră de muncă, unde nimeni nu are acces. Din punctul de vedere al intimităţii şi al libertăţii, mă simţeam foarte confortabil. Sunt tratată aşa cum ar trebui să fie tratată orice femeie: cu apreciere, atenţie şi delicateţe.

Al doilea pas a fost faptul că aici lucrează doar femei. Nu ştiu ce înseamnă asta pentru ceilalţi, dar pentru mine este o dovadă evidentă a seriozităţii. Deoarece acesta este un domeniu al femeilor, iar pentru a nu ne simţi judecate, avem nevoie de locul nostru. Locul meu este la Lucky Studio, pentru că doar aici mă simt eu însămi, aici las inhibiţiile şi sunt liberă să iubesc şi să trăiesc, fără să mă gândesc la ceilalţi.

Chiar dacă am parte de un contract 100% legal, cei de la Lucky Studio au grijă de mine, ocupându-se de toate taxele către stat. Astfel, mie nu mi se retrage nimic din salariu, iar dacă vreau să renunţ la contract, pot face asta oricând, fără preavize. Mi se pare foarte urât să obligi o femeie să lucreze nu ştiu câte zile sau să o amendezi. Lucky Studio nu face aşa ceva, ci îmi respectă toate dorinţele pe care le am.

Pentru că sunt delicată şi suavă, Lucky Studio are grijă să am parte de cele mai bune tratamente, cât şi de cei mai buni admiratori. Astfel că, se face o selecţie a site-urilor pe care lucrez, în aşa fel încât să fiu vizitată doar de oameni cumsecade. Ţările în care se află posibile cunoştinţe sunt blocate. Nu am ce să reproşez acestui studio, mă satisface pe deplin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.