Lucky Studio îmi oferă un job în videochat relaxant și profitabil

0
2414
Lucky Studio

 

 

       Pentru mine, videochatul nu este ceva nou, având o experienţă de 3 ani în domeniu. Acum 2 ani am lucrat timp de 3 ani de zile într-un studio, însă dezamăgirea mea a fost foarte mare. Tocmai de aceea, nu am mai lucrat timp de 2 ani de zile în videochat. Dar, când am aflat de Lucky Studio, am mai oferit o şansă videochatului şi m-am reapucat de acest job.

Nu mi-a plăcut niciodată să povestesc această experienţă neplăcută, însă la Lucky Studio am reuşit să trec peste şi să pot fi capabilă de a spune lucrurilor pe nume. La vechiul studio eram nevoită să fac zeci de lucruri care nu îmi plăceau. Mi se spunea că pentru a avea câştiguri, trebuie să fac sacrificii.

Eram obligată să folosesc anumite accesorii şi dacă îmi doream să îmi iau pauze pentru a mă linişti, nu puteam. Programul era unul de 8 ore, dar eu eram pusă să lucrez 10 ore. Nu a fost tocmai plăcut, dar nu o să intru în detalii. Pentru fetele care au mai făcut videochat şi ştiu ce înseamnă acest domeniu, este mai uşor de înţeles la ce mă refer. Însă, pentru celelalte fete, trebuie să spun că videochatul poate fi avantajos numai când te afli în studioul corect.

Lucky Studio Iaşi este unul din aceste studiori, pentru că mi-a oferit libertate absolută. Iar aici, mă refer în special la site-urile de pe care lucram. La vechiul studio nu aveam de ales, trebuia să lucrez pe un site adult. Ceea ce însemna că dacă voiam ca într-o zi să discut cu admiratorii şi atât, nu se putea. La Lucky Studio s-a putut. De fapt, la acest studio din Iaşi, se poate orice îmi doresc.

Cu posibilitatea de a alege între site-ul cu profil adult şi cel non-adult, Lucky Studio mi-a oferit multă siguranţă şi încredere. Totodată, puteam folosi ce accesoriu doream, sau puteam să nu folosesc deloc. Totul a fost strict la alegerea mea, lucru care mi-a plăcut la nebunie. Când aveam zile mai bune şi mă simţeam energică, stăteam pe site-urile cu profil adult. Dar dacă nu mă simţeam tocmai bine şi doream doar să discut, petreceam timpul pe site-urile cu profil non-adult. La fel de multă libertate am avut şi cu programul pe care eu mi l-am făcut după priorităţile mele. De asemenea, puteam lucra şi din ce cameră îmi doream. În fiecare zi, puteam alege una din cele 25 de la Lucky Studio.

Câştigurile la Lucky Studio sunt cele care au făcut o mare diferenţă în comparaţie cu vechiul loc de muncă. Abordând sistemul de plată la zi, Lucky Studio îmi oferă zilnic sume între 600 şi 700 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.