Lucky Studio- jobul meu în videochat cu 600 de lei pe tura de noapte

0
2956
Lucky Studio

 

 

       Ce e mai perfect pentru studente decât un job în afara cursurilor, care să ofere câştiguri în valoare de 5.000-6.000 de lei lunar? Ştiu, mai perfect este pentru o studentă să aibă în fiecare zi bani, mai exact câte 600 de lei, fără eforturi şi compromisuri.

Desigur, cu un job normal, aşa ceva nu ar fi posibil, pentru că ar însemna ca o studentă să piardă mult. Să lipsească de la cursuri, să fie obosită, să aibă note mici şi asta pe un salariu nesemnificativ. Dar, cu un job aşa ca la Lucky Studio, o studentă îşi poate forma chiar şi o carieră, şi nu una oarecare, ci una de succes.

Este deja dovedit că videochatul este jobul care se potriveşte dorinţelor fiecărei femei, iar Lucky Studio este dovada acestui lucru. Oferind un program flexibil, care poate fi schimbat oricând, fetele care sunt la facultate şi nu îşi permit să aibă un job normal pot alege Lucky Studio.

Asta pentru că un job obişnuit nu se poate sincroniza cu cursurile de la facultate, dar la studio orice fată îşi poate face programul în funcţie de priorităţi. Eu m-am angajat la Lucky Studio Iaşi chiar din primul an de facultate, alegând tura de noapte. Terminam cursurile la ora 8 seara şi nu prea mai puteam lucra nicăieri. Dar la studio am găsit tot ce mi-a trebuit, putând să aleg tura de la 22.00 sau 23.00.

La prima impresie, poate să pară obositor să lucrezi 8 ore după ora 22.00. Dar nu este deloc aşa, fiindcă munca de model de videochat este foarte distractivă. Eu câştig în fiecare seară câte 600 de lei doar râzând şi spunând glume cu partenerii de convesaţie. Pot sta întinsă lejer în pat şi să tastez, pot face ce vreau eu, pentru că am propria mea cameră. De altfel, această cameră este foarte confortabilă, aranjată după gustul meu, cu stil şi materiale luxoase.

Mă simt în largul meu când ştiu că sunt liberă să decid şi să fac ce vreau eu în camera mea, fără ca nimeni să mă deranjeze. La Lucky Studio suntem ca o familie, dar ne respectăm reciproc şi nu ne deranjăm între noi. De altfel, nimeni nu îmi spune ce să fac şi nu mi se pun restricţii. Asta este consecinţa faptului că am semnat un contract legal de pe urma căruia beneficiez şi în ziua de astăzi. Viaţa mea de studentă este mai bună de când lucrez la Lucky Studio Iaşi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.