Lucky Studio mi-a dăruit cele mai frumoase sărbători

0
8209
luckystudio.ro

Sunt adepta sărbătorilor şi a timpului petrecut cu cei dragi, însă de cele mai multe ori nu aveam timpul şi banii necesari pentru a avea sărbătorile perfecte. Mi-am dorit un job care să îmi ofere siguranţă financiară, dar şi destul timp pentru mine. Când am constatat că numai la Lucky Studio Iaşi pot găsi aceste lucruri, nu am ezitat. Am făcut tot posibilul să merg la interviu şi să mă angajez cât mai repede, pentru a nu pierde timpul.

Ceea ce nu ştiam a fost că jobul de model de videochat este unul foarte frumos. Am reuşit să văd asta făcând videochat la Lucky Studio. În primele zile am obţinut sume mulţumitoare, între 200 şi 300 de lei pe zi. Dar cei de la Lucky Studio nu au vrut să mă lase aşa, mi-au oferit sprijin şi training în permanenţă, pentru a câştiga mai mult. Aceste lucruri mi-au fost de mare ajutor, pentru că am învăţat multe despre arta seducţiei, despre respect şi înţelegere. În timp ce învăţam cât de important este să fii om şi să zâmbeşti, câştigurile mele creşteau. De la 300 de lei pe zi, am ajuns la 500-600 de lei într-o lună de training cu Lucky Studio. Iar bonusurile săptămânale oferite erau mai mult decât satisfăcătoare. Toţi aceşti bani m-au ajutat foarte mult.

Se apropiau sărbătorile, nu mai aveam decât 2 luni până la Crăciun. Iar eu îmi doream să fac ceva special de această sărbătoare. Mi-am dorit să pot invita toţi prietenii şi familia într-un loc special la munte, să le fac cadouri şi să ne distrăm. Pe lângă acest lucru, mi-am mai dorit să plecăm câteva zile în Austria. Acolo peisajele şi locurile sunt extraordinare, iar eu îmi doream să îi cazez la cel mai luxos restaurant. Este foarte greu, chiar imposibil să obţin asta la un job normal. De aceea am ales Lucky Studio, pentru că în doar câteva luni, a rezolvat toate problemele mele.

Cu ajutorul camerelor amenajate magnific, machiajului profesional şi sfaturilor celor de la Lucky Studio, am ajuns să am chiar şi performanţe în videochat. Nu mă mai simţeam un simplu model de videochat, mă simţeam ca o prinţesă: admirată şi iubită. În prima lună nu am câştigat decât 5.000 de lei, dar în următoarele luni am avut surprize. A fost incredibil cât de uşor am ajuns la sume peste 7.000 de lei.

Cu toţi aceşti bani strânşi, de Crăciun mi-am răsfăţat familia şi prietenii exact aşa cum mi-am dorit. Am avut parte de un Crăciun de poveste datorită lui Lucky Studio Iaşi, cel mai bun studio de videochat din ţară. Acum, orice dorinţă am, devine un fapt real alături de Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.