Lucky Studio – siguranţă înainte de toate

0
1947
videochat

Nici nu îmi puteam imagina că un job de model de videochat poate fi atât de bine plătit şi că poate să îţi ofere atâtea condiţii. Adevărul este că am avut un mare noroc să ajung la Lucky Studio Iaşi – cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară. O prietenă m-a recomandat pentru un interviu şi mai apoi am devenit şi colege.

Am spus siguranţă înainte de toate. Să vă explic. Chiar şi de la interviu, dar şi mai apoi am observat un lucru: la Lucky Studio lucrează doar fete şi femei. Bărbaţii nu au acces în studio – asta este politica studioului de videochat Lucky Studio încă de la înfiinţare. Ce poate fi mai bine de atât? Nu te simţi incomodată de vreo prezenţă masculină, eşti doar tu, celelalte modele şi fetele angajate la întreţinere, make-up, fotografie sau administraţie. Ca într-o mare familie!

După ce am început facultatea în Iaşi am mai avut câteva joburi. Din păcate, nu de fiecare dată am fost plătită. Din acest motiv aveam dubii la fiecare interviu la care mergeam, dar la Lucky Studio m-am convins că pot fi sigură că voi fi plătită. În timp ce mă aranjau fetele de la make-up şi coafură pentru şedinţa foto pentru portofoliul de model, am văzut fete care terminau tura şi încasau câştigurile. Sumele de sute de lei m-au făcut să mă gândesc că e plata pe o săptămână sau două. Am aflat însă că erau câştigurile calculate pe o singură tură de muncă la Lucky Studio! N-am mai întâlnit nicăieri sistemul acesta de plată la zi şi am aflat că este o altă invenţie a acestui studio de videochat premium, pentru ca modelele să fie sigure că sunt plătite de fiecare dată.

Tot la capitolul siguranţă mi-a mai plăcut un lucru. În serviciile bonus incluse gratuit la semnarea contractului văzusem că era trecut şi transportul. La interviu am ajuns pe cont propriu şi am început să lucrez din aceeaşi zi, însă la final de tură, după ce am încasat banii, am dat să plec. Am aflat apoi ce înseamnă transport gratuit – una dintre maşinile Lucky Studio (condusă de o şoferiţă, bineînţeles) m-a dus de la studio acasă, iar apoi în fiecare zi povestea s-a repetat.

Mai aveam o nedumerire legată de confidenţialitate – şi la acest capitol Lucky Studio oferă siguranţă. Poţi bloca anumite ţări şi nu află nimeni care îţi este jobul decât dacă tu vrei să se afle. Din toate aceste motive am spus şi susţin – siguranţa este pe primul loc la Lucky Studio Iaşi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.