Luna aceasta fac un an jumatate de cand sunt model de videochat la Heylux!

0
2919
heylux videochat
heylux videochat

Acum 2-3 ani eram genul de fata care se plictisea foarte repede de orice job. Daca m-ai fi cunoscut, vedeai ca in 2-3 luni plecam de la orice job ma angajam, pur si simplu nu eram facuta pentru asa ceva. N-as fi crezut vreodata ca o sa ajung sa lucrez la Heylux mai mult decat am lucrat la toate joburile din viata mea.

Luna aceasta se implineste un an si jumatate de cand am semnat contractul de colaborare in videochat cu Heylux si sunt extrem de fericita. Nu ma asteptam sa raman atat de mult in acest studio de videochat, insa banii pe care ii castig aici ma fac sa nu mai vreau sa renunt.

Sumele pe care le castig din videochat la Heylux te-ar lasa cu gura cascata

heylux videochat
heylux videochat

Am castigat bani de la inceput, din primele mele zile de videochat si mereu am avut succes in acest domeniu, datorita fetelor de la Heylux care s-au ocupat de mine si m-au invatat, m-au sustinut si mi-au fost aproape. Siiii… uite-ma azi aici, model de videochat cu o experienta de peste un an si nici ca n-as mai lucra in alta parte acum!

In mare parte, la fiecare doua saptamani incasez peste 3.400 de lei. Din doua saptamani de videochat la Heylux, exact. Pentru ca la Heylux plata se face zilnic, in mod normal, dar eu n-am vrut sa primesc banii zilnic. Nu aveam ce face in fiecare zi cu ei, voiam sa-i primesc odata la perioada.

Fiind doua perioade (cate doua saptamani pe luna), primesc banii odata la doua saptamani. Imi place cand primesc sumele mari, adunate. E o satisfactie mai mare pentru mine si ma face sa ma simt si mai bine.

E misto sa am contul bancar plin de bani!

heylux videochat
heylux videochat

Fii atenta ca aceste sume pe care le spun sunt doar castigurile mele si atat, fara sa pun in calcul si bonusurile primite la Heylux. Avand atata experienta in videochat, am ajuns sa castig foarte multi bani, la care nici nu visam acum cativa ani. Daca am spus ca eu castig peste 3.400 de lei la doua saptamani, imagineaza-ti despre ce sume e vorba.

Practic, contul meu bancar este mereu plin cu bani. Bani la care nu le mai tin nici eu numaratoarea, pentru ca s-au adunat foarte multi. Nici n-am avut cand sa-i cheltui pe toti si imi place maxim sentimentul asta, cand stiu ca oriunde merg, am bani pentru orice.

Vezi ce inseamna sa ai putina experienta acumulata in videochat la Heylux? Ajungi sa-ti asiguri un intreg viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.